Tarih: 08.03.2022 12:27

Trakyalılar Derneği Kadın Kolları’ndan Anlamlı Mesaj “BİR GÜN DEĞİL HER GÜN HATIRLANMAK İSTİYORUZ”

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Trakyalılar Derneği Kadın Kolları, 8 Mart Dünya  Emekçi Kadınlar Günü Münasebetiyle Dernek binalarında bir araya gelerek günlerini kutladılar. Bir gün değil her gün hatırlanmak istediklerini ifade eden Gölcük Trakyalılar Derneği Kadın Kolları Başkanı Gülten Karagöz, “Adaletin gerçekten var olduğu bir dünya istiyoruz” dedi.
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Münasebetiyle dernek binalarında bir araya gelen Gölcük Trakyalılar Derneği Kadın Kolları yönetimi, kadınlar günlerini kutladılar. Düzenlenen etkinliğe Gölcük Trakyalılar Derneği eski Başkanı Hüseyin Yavaşoğlu ve yönetimde bulunan erkek üyeler de katılım gösterdi.
‘Kadına şiddetin ve Kadın cinayetlerinin her türlüsüne karşı durmak zorundayız’
Düzenledikleri tören ve 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle açıklamalarda bulunan Gölcük Trakyalılar Derneği Kadın Kolları Başkanı Gülten Karagöz, Türkiye’de son yıllarda kadınlara yönelik meydana gelen şiddet ve cinayetlerin altını çizerek, “Ülkemizde son yıllarda Kadına Şiddet ve Kadın Cinayetleri artıyor.  21. Yüzyılda ülkemizde kadın cinayetlerinin ve kadına şiddetin son bulmasını temenni ediyoruz. Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kadınlara verdiği değer  tüm dünyaya rol model olmuştur. Bugün gelişmiş ülkelerin birçoğu kadınlara haklarını Türkiye’yi örnek alarak vermiştir. Bizler bunun kıymetini bilmeli, kadına yapılan her türlü şiddetin karşısında olmalıyız. Bugünün anlam ve önemi çok büyüktür. Bizler bunun için 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde bir araya gelerek, bir farkındalık yaratmak istedik. Şu kesinlikle unutulmamalıdır ki ülkemizin gelişmesinde biz kadınların yoğun emekleri ve katkıları da çok büyük olacaktır’ dedi.
Haber. Serap DURUKAN- Hazan UYSAL




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —