Tarih: 09.03.2021 12:37

Trakyalılar’dan anlamlı program ‘İYİ Kİ VARSINIZ’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Trakya İlleri Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Korkut, geçtiğimiz gün dernek binalarında Kadın Kolları Üyelerini ağırlayarak, dernek olarak kadınlara verdiği değeri dile getirdi. Başkan Korkut, Derneklerinin Kadın Kolları Başkanı Gülten Karagöz ve Kadın Kolları Yönetimine 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle çiçek takdim ederek, Kadın Yönetimine ‘İyi ki varsınız’ dedi.

Gerçekleşen programa Dernek Başkanı Ramazan Korkut, Yönetim Kurulu Üyesi Metin Çantalı, Derneğin Kadın Kolları Başkanı Gülten Karagöz, Yönetim Kurulu Üyeleri Leyla Çantalı, Neslihan Canan İyigün, Hülya Yücel, Necman Korkut ve Leman Engin katılım sağladı.

Kadınlara çiçek verildi

Programda Dernek Başkanı Ramazan Korkut ve Dernek Üyesi Metin Çantalı Kadın Kolları Yönetimine çiçek takdiminde bulunarak, kadınların bu müstesna günlerini kutladı.

Kadınlar toplumun en önemli halkasıdır’

Gölcük Trakya İlleri Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Korkut, yaptığı konuşmada, ‘Tüm Kadınların ve Derneğimizin Kadın Kolları Yönetimimizin bu müstesna günlerini kutluyorum. Bizler bugün dernek binamızda bir araya gelerek, kadın arkadaşlarımıza çiçek takdiminde bulunduk. Gönül isterdi ki bu programımızı daha geniş bir katılımla yapmak isterdik. Fakat içinde bulunduğumuz pandemi sürecinden ötürü bizler programımızı kısıtlı sayıda tuttuk. Ülkemizde ve dünyada kadın şiddetinin, kadın cinayetinin olmadığı günler diliyorum. Kadınlar toplumun en önemli halkasıdır’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —