Tarih: 12.12.2019 11:02

TSM Korosu bu yılda geleneklerini sürdürdü BAŞKAN SEZER TEBRİK ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

TSM Korosu bu yılda geleneklerini sürdürdü

BAŞKAN SEZER TEBRİK ETTİ

Verdikleri birbirinden eşsiz konserlerle Gölcüklülerin büyük beğenisini toplayan Gölcük ve Değirmendere Türk Sanat Müziği Korosu bu yılda geleneklerini sürdürdü ve yemek programını Gölbaşı Restaurant’ta verdi.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdikleri yemek organizasyonlarına Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük ve Değirmendere TSM Koro Şefi Fuat Gürlük ve çok sayıda davetliler katılım sağladı.

Gölbaşı Restaurant’ta buluştular

Gölcük’te ve Değirmendere’de konserleriyle vatandaşların büyük beğenisini toplayan TSM Korosu her yıl sürdürdüğü geleneksel yemeklerini bu senede verdi. Gölcük ve Değirmendere TSM Korosunun geleneksel yemeğine Şef Fuat Gürlük ve Belediye Başkanı  Ali Yıldırım Sezer ‘in iştiraki ile Gölbaşı Resturant’ta gerçekleşti. Güzel geçen yemek programında Başkan Sezer, TSM Korosunu başarılarından ötürü tebrik ederken, ‘Sizlere bu güzel davetinizden ötürü teşekkür ediyorum. Gölcük’te sizler çok önemli bir görevi icra ediyor, ilçemize güzel katkılar sunuyorsunuz. Bizler Gölcük Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya her zaman önem veriyoruz. Kültür ve Sanat bizim için çok değerli. Sizler konserlerinizle Gölcüklülerin beğenisini topluyorsunuz. Sizleri bir kez daha tebrik ediyorum’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —