Tarih: 19.03.2024 10:38

TSM Korosundan huzur evi sakinlerine evlerinde iftar

Facebook Twitter Linked-in

TSM Korosundan huzur evi sakinlerine evlerinde iftar

Gölcük Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu şefi Bülent Öztürk ve ekip arkadaşları, bu yıl bir ilki gerçekleştirdi. Ramazan ayı süresince Gölcük Huzurevi sakinlerini evlerinde iftar yemeğine davet etmeye başladı. 

Birlikte ev ortamında iftar

Koro üyeleri her akşam bir grup huzurevi sakinini kendi evlerinde ağırlayarak iftar yemeği veriyor. Amaçlarının bir ay süresince huzur evi yaşayanlarına, ev ortamında terliklerini giyip bu duyguyu yaşatmak olduğunu söyleyen koro şefi Bülent Öztürk ev ortamında iftar yemeğini koro arkadaşlarımızla konuştuk, aldığımız ortak kararla her akşam huzurevi sakinlerinden bir grubu evlerinde ağırlamak, böylece onlara kadim kültürümüzdeki paylaşma ve bir arada iftar açma duygusunu yaşatmak. İlkini önceki gün Ulaşlı’da ikamet eden bir arkadaşımızın eski konaklardan biri olan evinde ağırladık.

Terlikler  giyildi, sofraya oturuldu

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kaymakamlığımızın onayıyla bu mübarek günlerde huzurevi sakinlerimizi ramazan sonuna kadar, grup grup evlerimizde ağırlayacağız” dedi. İftar sonrası huzurevi sakinlerine birde kısa konser verildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —