Tarih: 08.10.2018 12:44

TÜED Gölcük, Özel Çağın Göz Hastanesi ile protokol imzaladı

Facebook Twitter Linked-in

TÜED Gölcük, Özel Çağın Göz Hastanesi ile protokol imzaladı

Türkiye Emekliler Derneği Gölcük Şubesi, Özel Çağın Göz Hastanesi ile anlaşma imzaladı. Geçtiğimiz günlerde Türkiye Emekliler Derneği Gölcük Şubesi’nde imzalanan anlaşmada Dernek Başkanı Ali Osman Kılıç ve Özel Çağın Göz Hastanesi yetkilileri hazır bulundu.

Başkan Kılıç teşekkür etti

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç ve Yönetimi üyelerinin yüzüne gülecek önemli bir hizmete daha imza attılar. Başkan Kılıç, emekliler için Özel Çağın Göz Hastanesi ile protokol imzaladı. İmzalanan protokol birçok üyeyi oldukça mutlu etti. Başkan Kılıç, Özel Çağın Göz Hastanesi yetkililerine teşekkür ederken, emekli üyeler için çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini ifade etti.

Birçok tedavilerden yararlanabilecek

Geçtiğimiz günlerde imzalanan anlaşmada Emekliler Derneğine üye olan emekliler şu tedavilerden yararlanabilecek: Özel muayene işlemleri, Excimer lazer (Gözlükten kurtulma operasyonları), Refraktif cerrahi işlemler (ICL, Fakik, Multifokal, Trifokal göz içi mercekleri), FemtoSaniye lazerli katarakt operasyonları, Göz içi enjeksiyon operasyonları, Keratokonus tedavileri (İntax, Crosslinking), ve retina tedavileri (Vitrektomi, SML Göz içi lens implantasyonu) işlemleri uygulanacak. Protokol acil servis hizmetlerini kapsamayacak. Ödemeler esnasında Dernek üyesinin T.C. kimliği ve Dernek üyesi olduğuna dair belgeyi birlikte ibraz etmesi gerekeceği açıklandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —