Tarih: 07.04.2024 12:47

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin, “BAYRAM İKRAMİYELERİ EMEKLİLERİN HESAPLARINA YATTI”

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin Ramazan Bayramı’nda emeklilere verilen Bayram ikramiyeleri konusunda açıklama yaptı. Başkan Şahin, “Emeklilerimizin bayram ikramiyeleri hesaplarına yattı” dedi

2 Nisan’da hesaplarına yatmaya başladı

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin yaptığı açıklamada, “Emeklilerimize Ramazan ve Kurban Bayramı öncesi verilen Bayram İkramiyeleri bilindiği üzere bu sene 3 Bin Liraya yükseltilmişti. Emeklilerimiz Ramazan Bayramı öncesi maaş aldıkları güne göre 2 Nisan itibariyle bayram ikramiyelerini aldılar. Son olarak 5 Nisan’da emeklilerimizin hesabına yatırılan bayram ikramiyeleri ile tüm emeklilerimiz bayram ikramiyelerini almış oldular. ” dedi.

“Tüm emeklilerimizin şimdiden hayırlı ve mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum”

Sözlerine devam eden Şahin, “Emeklilerimiz bayram ikramiyelerini, 4A kapsamında (SSK) gelir ve aylık alanların ödeme günü 17-18 olanlara 2 Nisan, 19-20-21-22 olanlara 3 Nisan, 23-24-25-26 olanlara 4 Nisan’da ödeme yapıldı. 4B’lilere (Bağ-Kur) ise tamamı 5 Nisan’da bayram ikramiyelerini almış oldular. Tüm emeklilerimize ikramiyelerinin hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Bu vesile ile tüm emeklilerimizin şimdiden hayırlı ve mutlu bir bayram geçirmelerini diliyor, sağlık ve huzur ile Ramazan ayını tamamlamalarını temenni ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —