Tarih: 20.04.2022 07:46

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, ‘BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIK’

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Gölcük Başkanı Ergun Şahin, emeklilerin büyük beklentisi olan bayram ikramiyelerinin bir artış yaşanmamasını değerlendirdi. Başkan Şahin, ‘Emekliler olarak büyük hayal kırıklığı yaşadık’ dedi.

‘Emekliler bayrama mutsuz girecek’

Emeklilerin bayram ikramiyeleri açıklamasını umutla beklediğini söyleyen Başkan Şahin, açıklanan kararın emeklileri üzdüğünü söyledi. Şahin, ‘Emekliler artık torunlarına bayram harçlığına veremez duruma geldi. Açıklanan karar ile 13 milyon emekli büyük bir hüsrana uğradı. Bizim umudumuz bayram ikramiyesinin en azından 1500 liraya yükseltilmesiydi. Fakat açıklanan karar bizleri üzmüştür. Her gün bir ürüne gelen zam emeklilerimizi zaten zor durumda bırakırken, bayram ikramiyelerinin yapılmayan artış, daha da zor durumda bırakıyor. Yani şu ortamda emekliler bayrama mutsuz girecek.’

‘Emekliler bu sene Kurban kesemez’

Açıklamalarını sürdüren TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin,‘Emeklilerimiz ne yazık ki bayrama mutsuz girecek. En azından emeklileri biraz mutlu etmek için 100 lirada olsa artış yapabilirlerdi. Ama bu 100 lirayı bile emeklimize çok gördüler. İnşallah Cumhurbaşkanımız Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası emeklilerimizin yüzünü güldürecek bir açıklama yapar. Eğer Kurban Bayramında da aynı şekilde 1100 lira verilirse emeklilerimiz bu sene kurban kesemez’ dedi.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —