Tarih: 04.01.2023 12:33

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, ‘YÜZDE 30’LUK ZAM EMEKLİMİZE HAYIRLI OLSUN’

Facebook Twitter Linked-in

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin,

‘YÜZDE 30’LUK ZAM EMEKLİMİZE HAYIRLI OLSUN’

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, emekli maaşlarına yapılan zam oranını değerlendirdi. Başkan Şahin, ‘Yüzde 30’luk zam oranı emeklilerimize bir nebze de olsa nefes aldırmıştır’ dedi.

‘Emeklimize bir nebze daha nefes aldıracak’

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, ‘Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı zam oranı tüm emeklilerimize hayırlı olsun. En düşük emekli maaşının 3 bin 500 liradan 5 bin 500 liraya çıkması bir nebze emeklilerimizin nefes almalarını sağlayacak’ dedi.

‘En düşük emekli maaşının 5 bin 500 lira olması bizi memnun etti’

Şahin açıklamalarının devamında, ‘3 Ocak’ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emekli maaşlarına yüzde 25 oranında zam yapıldığını açıklamıştı. Bu zam oranı en düşük emekli maaşı alanları memnun etmemişti. Sayın Cumhurbaşkanımız bugün yüzde 25’lik zam oranını yüzde 30’a çıkartırken, en düşük emekli maaşının da 5 bin 500 lira olduğunu açıkladı. Hem yapılan artı yüzde 5’lik artış hem de en düşük emekli maaşının seyyanen zamla 5 bin 500 liraya yükseltildiğinin açıklanması emeklilerimizi memnun etti. Gelinen bu noktada bu rakamlar emeklimize bir nebze daha nefes aldıracak’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —