Tarih: 10.04.2019 14:36

Tuğamiral Yavuz Kılıç’tan Başkan Sezer’e ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Tuğamiral Yavuz Kılıç’tan Başkan Sezer’e ziyaret

Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yavuz Kılıç, Gölcük Belediye Başkanı seçilen Ali Yıldırım Sezer’e nezaket ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Sezer’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

31 Mart Yerel seçimlerinden sonra, Ali Yıldırım Sezer’in Gölcük Belediye Başkanlığı görevine seçilmesi ve mazbatasını alması ile birlikte hayırlı olsun ziyaretleri de devam ediyor. Geçtiğimiz gün Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yavuz Kılıç, Başkan Sezer’i makamında ziyaret etti.

Tuğamiral Kılıç, Başkan Sezer’e yeni görevinde başarılar diledi

Başkan Sezer, Tuğamiral Kılıç’ın yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Halkımız bizi bu konuda yetkilendirdi ve teveccüh gösterdi. Bundan sonra partili partisiz ayrımı yapmadan Gölcük halkına hep birlikte hizmet etmek için çalışacağız. Ben de size görevinizde başarılar diliyorum” dedi. Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yavuz Kılıç, Gölcük Belediye Başkanlığına seçilen Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret ederek, görevine yeni seçilmesi nedeniyle tebrik etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —