Tarih: 21.07.2022 13:16

Tuğçe ve Efecan Çifti Muhteşem bir Düğün Töreni ile Dünya Evine girdi MUTLU BİR ÖMRE “EVET” DEDİLER

Facebook Twitter Linked-in

Tuğçe ve Efecan Çifti Muhteşem bir Düğün Töreni ile Dünya Evine girdi

MUTLU BİR ÖMRE “EVET” DEDİLER

İzmir Urla esnaflarından Güler ve Hasan Kalender çiftinin güzeller güzeli kızları Milli Teakwondo Sporcusu Tuğçe Kalender ile yine ilçemizin tanınmış isimlerinden olan Ay Kuyumculuk’un sahibi Ahmet ve Filiz Ay’ın yakışıklı oğulları Milli Yüzücü Efecan mutlu bir birliktelik için” evet” diyerek dünya evine girdiler.

Genç çiftin mutluluğu gözlerden okundu

İkisi de Ege Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmeni Mezunu olan Tuğçe ve Efecan çifti mutlu birlikteliklerini evlilik ile taçlandırdı.15 Temmuz Cuma akşamı Ulaşlı’da bulunan Saklıgöl Kır Düğün Salonu’nda muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine giren Tuğçe Kalender ve Efecan Ay çiftinin mutlulukları gözlerinden okunurken, mutlu çifti dost ve akrabaları da bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.

Yalnız bırakmadılar

Davetlilerin yoğun alkışları ile ilk danslarını gerçekleştiren Tuğçe ve Efecan çifti düğün pastalarının da kesinin ardından gece boyunca davetliler birlikte doyasıya eğlendiler. Kalender ve Ay aileleri de bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dost ve akrabalarına teşekkür ettiler. Bizde Gölcük Haber Gazetesi ailesi olarak Dünür olan Kalender ve Ay ailelerini tebrik ederek yeni evli çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz,




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —