Tarih: 18.01.2019 12:16

Tüketici Hakem Heyeti takdiri haketti

Facebook Twitter Linked-in

Tüketici Hakem Heyeti takdiri haketti

 Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü, ilçemizde Tüketici Hakem Heyeti olarak görev yapan isimleri, Bakan yardımcısı Gonca Işık Yılmaz Batur’un imzaladığı takdir Belgesi ile ödüllendirdi. Bu isimlerin plaketlerini, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş Yılmaz takdim etti.

Geçtiğimiz gün Gölcük Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen takdir belgesi dağtım töreninde, ilçemizde Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz’ın Başkanlığında ki kurulda yer alan Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Av. İbrahim Tektaş, İşadamı Ayhan Alkan, Av. İzzet Kemalokur, Mesut Kalayıcıoğlu, Cansu Beder ve Gökhan Yıldız’ın Bakanlıkça gönderilen Takdir Belgelerini, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş tek tek kurul üyelerine takdim etti.

 Kaymakam Altıntaş, ‘Sizlerde bu özverili çalışmalarınızla vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmeti vererek gerekeni yaptınız’

   Gölcük Tüketici Hakem Heyeti için, Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen belge töreninde konuşan Kaymakam Altıntaş; Tüketici Hakem Heyetinde görev yapan isimleri tebrik ederek, “Öncelikle sizleri tebrik ediyorum ellerinize sağlık. Bu güne kadar, özverili ve düzenli bir çalışma yaptınız. Sizin bu başarılı ve özverili çalışmalarınız için, bakanlığımız tarafından teşekkür olarak sizlere bu takdir belgesi verilmesini istemiş. Yaptığımız bu hizmette arzumuz vatandaşlarımızın yakınmasını en aza indirmektir. Sizlerde bu özverili çalışmalarınızla vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmeti vererek gerekeni yaptınız. Ben sizlerin yaptığını bu çalışmadan dolayı kutluyorum” dedi. Belge takdim töreni toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —