Tarih: 25.03.2022 10:26

TÜKODER Gölcük Şubesi Başkanı Çetin Kocatürk, ‘KONGREMİZİ 1 NİSAN’DA YAPACAĞIZ’

Facebook Twitter Linked-in

Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Gölcük Şubesi Başkanı Çetin Kocatürk, Derneklerinin 4. Olağan Kongrelerini 1 Nisan Cuma günü Gölcük Sanat Galerisi’nde yapacaklarını açıkladı.

Başkanlık döneminde önemli çalışmalara imza attıklarını ve Tüketicilerin sorunlarının çözülmesine katkı sağladıklarını ifade eden TÜKODER Gölcük Şubesi Başkanı Çetin Kocatürk, ‘2020 yılının Mart ayında gerçekleştirdiğimiz kongremiz ile görevimize başlamıştık. 2 yıldır tüketicilerimizin haklarını korumak ve onları bilgilendirmek adına elimizden gelen tüm çalışmaları gerçekleştirdik.’

‘Tüm vatandaşlarımızı üye olmaya davet ediyorum’

Açıklamalarını sürdüren Başkan Kocatürk, ‘2 yıllık görevimizin ardından 1 Nisan’da 4. Olağan Kongremizi yapacağız. 7 kişilik olan Yönetim Kurulumuzun sayısını 9’a çıkartıyoruz. Yönetimimizde yer alan arkadaşlarımız daha genç olacak. Büyüklerimizin de tecrübelerinden yararlanıp, sorunları çözmeye devam edeceğiz. 1 Nisan’da yapacağımız kongremize tüm Dernek üyelerimizi daveti ediyorum. Kongremiz saat 15.00’te başlayacak. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızı TÜKODER Gölcük Şubemize üye olmaya davet ediyorum’ dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —