Tarih: 08.04.2024 13:32

TÜKODER Gölcük Şubesi Kongreye gidiyor

Facebook Twitter Linked-in

Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Gölcük Şubesi 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı 27 Nisan 2024 Cumartesi günü yapacak. Kongrede başkan adayının Muhterem Aslan olması bekleniyor.

Kurulduğu günden bugüne kadar birçok tüketicinin sorununu çözen TÜKODER Gölcük Şubesi 5. Olağan Kongrelerini gerçekleştirecek. 27 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’de Donanma İş Merkezi’nde bulunan Dernek binalarında gerçekleştirilecek. Kongrede başkan adayının Muhterem Aslan olması bekleniyor.

Aslan tüm dernek üyelerini kongreye davet etti

Muhterem Aslan, TÜKODER Gölcük Şubesi  5. Olağan Genel Kurul Toplantısı’na tüm dernek üyelerini davet etti. Genel Kurul Toplantısının Gündem Maddelerinde; Açılış ve Yoklama, Divan’ın oluşturulması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu çalışma raporlarının okunması, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu çalışma raporlarının Müzakeresi, Yönetim ve Denetim Kurullarının oylanması, Tahmini bütçenin oluşturulması ve karara bağlanması, Başkan, Yönetim Kurulu, Denetim Kurullarını asil ve yedeklerinin seçimi, Üst Kurul Üyelerinin Seçimi, Dilek ve temenniler ve kapanış yer alacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —