Tarih: 22.04.2022 13:48

TÜKODER Gölcük Şubesi’nde görev dağılımı yapıldı KOCATÜRK, ‘ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK’

Facebook Twitter Linked-in

TÜKODER Gölcük Şubesi’nde görev dağılımı yapıldı

KOCATÜRK, ‘ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK’

Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Gölcük Şubesi 1 Nisan Cuma günü kongresini gerçekleştirmiş, mevcut başkan Çetin Kocatürk, kongrede yeniden başkanlığa seçilmişti. Kocatürk, Yönetim Kurulunda görev dağılımı yaptıklarını belirterek, isimleri kamuoyuna açıkladı.

1 Nisan’da kongre yapılmıştı

Gerek verdiği demeçlerle, gerekse yaptıkları çalışmalar ile Tüketicileri bilinçlendirmeyi amaçlayan TÜKODER Gölcük Şubesi Başkanı Çetin Kocatürk, 1 Nisan’da gerçekleştirdikleri 4. Olağan Kongrede yeniden başkan seçilmişti. Başkan Kocatürk, kongreden sonra gerçekleştirdikleri toplantıda Yönetim Kurulunda görev dağılımını yaptıklarını açıkladı.

‘Tüketiciyi bilgilendirme çalışmalarımız devam edecektir’

TÜKODER Gölcük Şubesi Başkanı Çetin Kocatürk, ‘Derneğimiz olarak en son yaptığımız toplantımızda Yönetim Kurulumuzda görev dağılımı şu şekilde olmuştur;  Başkan; Çetin Kocatürk, Başkan Yardımcıları; Rıdvan Salman, Savaş Çakıcı, Muhasip;İ Muhterem Aslan, Sekreter; Mesut Kalaycıoğlu, Basın ve Medya; Yavuz Koçak, Faaliyet; Kamil Erenkaya. Gölcük TÜKODER olarak yeni dönemde tüketiciyi bilgilendirme çalışmalarımız devam edecektir’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —