Tarih: 02.04.2023 13:03

Tuncay Yıldız Geleneksel İftarını bu yıl iptal etti İFTAR PARASINI DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERECEK

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen isim olan, ayrıca Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tuncay Yıldız bu yıl 25’incisini gerçekleştirmeyi planladığı geleneksel iftar yemeğini iptal ederek iftar yemeği parasını deprem bölgesine gönderme kararı aldığını açıkladı.

Gelecek yıl iftar vermeye devam edecek

25 yıldır geleneksel hale getirdiği ve Kadir Gecesi’nde Yıldız Kıraathanesi’nde verdiği iftar yemeğini bu sene iptal ettiğini ifade eden Tuncay Yıldız, İftar yemeğinde yapacağı masrafı deprem bölgesine göndereceğini açıkladı. Yıldız önümüzdeki yıl iftar yemeği geleneğine kaldığı yeden devam edeceğini ifade etti.

“Önümüzdeki Ramazan Geleneğimizi sürdüreceğiz’’

Yıldız yaptığı açıklamada, “25 yıldır geleneksel hale getirdiğim ve Kadir Gecesi’nde gerçekleştirdiğim İftar yemeğini bu sene duyarlı davranarak gerçekleştirmeme kararı aldım. İftar yemeği parasını bu sene deprem bölgesine bağışlama kararı aldım. Nasip olursa sağ salim bir sonraki Ramazan’a yetişirsek 26. Geleneksel İftar yemeğimizi yeniden Yıldız Kıraathanesi’nde düzenleyeceğiz. Rabbim tuttuğumuz oruçları ve ettiğimiz duaları kabul olması dileğiyle hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —