Tarih: 31.12.2021 12:03

Turan Dumlu’ya Körfez CHP İlçe Başkanı Bülent Yıldız ve yönetiminden ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Turan Dumlu’ya Körfez CHP İlçe Başkanı Bülent Yıldız ve yönetiminden ziyaret

İlçemizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ismi olan Eczacı Turan Dumlu’yu Körfez CHP ilçe Başkanı Bülent Yıldız ve yönetimi ziyaret etti. Ziyaret’te Gölcük CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel’de hazır bulundu

“Turan beyle hasret giderdik”

Körfez CHP ilçe Başkanı Bülent Yıldız ve yönetimi Dumlu’yu işyerinde ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında açıklama yapan Başkan Yıldız ” Duygusal yapısı, kişiliği ile hafızalarımızda yer edinen Turan abimizi işyerinde ziyaret ederek hayırlı işler diledik.  Turan abi sadece Gölcük’ün değil Kocaeli’nin değeri olarak bu sevgiyi hak ediyor. Ülkemizin içinde bulunduğu pandemi nedeniyle bir türlü dost ziyaretleri yapamıyorduk. Bu vesile ile uzun zamandır görüşmediğimiz Turan beyle hasret giderdik. Kendisine yeni yılın  sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini temenni ettik” dedi.

Dumlu’dan teşekkür

Gölcük’ün sevilen ismi Eczacı Turan Dumlu gerçekleştirdikleri ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Körfez CHP ilçe Başkanı Bülent Yıldız ve yönetimine nazik ziyaretinden dolayı teşekkür eder, başarılar dilerim”dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —