Tarih: 08.04.2022 10:49

Türengül, ‘Mart ayı Doğalgaz destek paramız ödenmeli’

Facebook Twitter Linked-in

Türengül, ‘Mart ayı Doğalgaz destek paramız ödenmeli’

Gölcük’lü Zabıta Emeklisi Neşet Türengül, Kaymakamlık tarafından ödenen doğalgaz destek parasının Mart ayı’nın da ödenmesi gerektiğini belirtti. Türengül, ayrıca emekliler olarak geçinemediklerini ifade ederek, ‘Maaşlarımıza seyyanen zam yapılmasını istiyoruz’ dedi.

‘En azından Mart ayı doğalgaz destek param yatırılırsa iyi olur’

Neşet Türengül, yaptığı açıklamada, ‘Kaymakamlık tarafından ödenen Doğalgaz destek parası tarafıma Şubat ayı ödenmiş, Mart ayında ödenti çıkmadığı belirtilerek ödemesi yapılmamıştı. Maddi olarak zor durumda olduğum için doğalgaz destek parası faturamı ödememde kolaylık sağlıyordu. Yetkililerden ricam Mart ayı doğalgaz destek parasının yatırılmasını istiyorum.’

‘Bayram ikramiyesi asgari ücret kadar olmalı’

Türengül, ‘Yeşil kartlılar, engelliler ve emeklilerden alınan ilaç muayene parası ve farkların kaldırılmasını istiyoruz. Engelli ve Yeşil Kart Sahiplerinden yüzde 20 kesinti de alınmamalı. Zaten aldığımız paralarla geçinemiyoruz. Bu yüzden emekli maaşlarımıza seyyanen zam yapılmalı. Ayrıca önümüz bayram. Emeklilere verilen Bayram ikramiyesi en azından asgari ücret kadar olmalı’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —