Tarih: 14.07.2020 14:23

Türengül ve Şahin ailelerinin mutlu günü BEYZA İLE BAKİ EVLİLİĞE İLK ADIMLARINI ATTILAR

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizin tanınmış ve sevilen ailelerinden olan Gölcük Belediyesi’nden emekli  Serdar Türengül’ün güzeller güzel kızı Beyza Türengül ile Pirelli’den emekli Ahmet Şahin’in yakışıklı oğlu Baki Şahin evlilik yolunda ilk adımlarını atarak nişanlandılar.

Sevenleri yalnız bırakmadı

Anaokulu öğretmeni olan Beyza Türengül ile Kalibre Boru da Kalite Kontrol sorumlusu olarak çalışan Baki Şahin Başiskele Diva Garden Cafe Restaurant’ta düzenlenen nişan töreni ile  evliliğe ilk adımlarını attılar. Pandemi kurallarına uygun olarak düzenlenen nişan töreninde Beyza ve Baki çiftini bu mutlu günlerinde sevenleri de yalnız bırakmadı.

Genç çiftin Nişan yüzüklerini Birol Seymen taktı

Gölcük Belediyesi’nden emekli Serdar Türengül’ün zarif kızı Beyza Türengül ile Pirelli’den emekli Ahmet Şahin’in yakışıklı oğlu Baki Şahin pandemi kurallarına uyarak Başiskele Diva Garden Cafe Rastaurantta düzenlenen Nişan töreni ile evliliğe ilk adımı attılar. Genç çiftin Nişan yüzüklerini Almanya da yaşayan Gölcüklü iş insanı Birol Seymen taktı. Aile arasında yapılan Nişan töreninde genç çiftin mutlulukları görülmeye değerdi.

Mutluluklar dileriz

Gerçekleştirilen nişan töreni ile evlilik yolunda ilk adımlarını atan Beyza ve Baki çiftine Gölcük Haber Gazetesi olarak ömür boyu mutluluklar dileriz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —