Tarih: 10.05.2019 13:52

Turgut Özal İlkokulu 2-B öğrencilerine TEMA’dan “GÖNÜLLÜLÜK SERTİFİKASI”

Facebook Twitter Linked-in

Turgut Özal İlkokulu 2-B öğrencilerine TEMA’dan

“GÖNÜLLÜLÜK SERTİFİKASI”

TEMA Kocaeli Şubesi Başkanı Nermin Tol, Kocaeli de tüm okullarda TEMA Vakfı Gönüllülerini çoğaltmak adına başlattıkları çalışmalarla birçok okulda gönüllülük sayısını arttırdı. Değirmendere Turgut Özal İlkokulu 2-B sınıfı öğrencilerine TEMA’ya vermiş oldukları destekten ötürü gönüllülük sertifikası verildi.

Minik gönüllülere sertifika ve rozet verildi

Daha yeşil bir çevre için bilinçli nesiller yetişmesi adına başlatılan kampanyada Değirmendere Turgut Özal İlkokulu 2-B sınıfı öğrencileri TEMA’ya verdikleri destekten ötürü TEMA Vakfı temsilcileri minik gönüllülerini sertifika ve rozet vererek onure ettiler.

‘Öğrencilerimi kutluyorum’

Değirmendere Turgut Özal İlkokulu Müdürü Nail Ekiz, öğrencilerin TEMA’ya verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. 2-B sınıfı öğretmeni Emine Eksen “Öğrencilerimi TEMA’ya verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ediyorum. Öğrencilerim beni gerçekten çok mutlu ettiler. Biliyorsunuz ki çevre bilinci küçük yaşlardan itibaren çocuklarımıza aşılanmalıdır. Bizlerde çocuklarımıza küçük yaşlardan itibaren bu bilinci aşılamanın memnuniyetini yaşamaktayız’ dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —