Tarih: 05.12.2018 14:13

Turgut Özal İlkokulu’nda anlamlı derslik açılışı İLKAY KAZANKAYA’NIN İSMİ DERSLİKTE YAŞATILACAK

Facebook Twitter Linked-in

Turgut Özal İlkokulu’nda anlamlı derslik açılışı

İLKAY KAZANKAYA’NIN İSMİ DERSLİKTE YAŞATILACAK

Değirmendere Turgut Özal İlkokulu’nda Kansere yenik düşen İlkay Özkul Kazankaya’nın vefatından sonra Meslektaşı tarafından projesi yapılan ve eşi İlter Kazankaya ile kardeşi Güray Özkul’un hazırladıkları Masal Drama Atölyesi törenle açıldı.

Açılış törenine; Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Şube Müdürleri Ahmet Şimşek, Abdülhalik Köse, Okul Müdürü Nail Ekiz, Okul Müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Ekiz, ‘Öğretmenimizin vefatı bizi derinden üzdü’

Tören öncesinde Turgut Özal İlkokulu Okul Müdürü Nail Ekiz yaptığı kısa açıklamada, ‘Okulumuzda çok sevdiğimiz, değerli Öğretmenimiz İlkay Kazankaya’nın vefatı bizleri derinden üzdü. Değerli ailesine buradan başsağlığı diliyorum. Bugün burada Okulumuz öğretmeni Sayın Ertan Budak’ın projesine vefat eden öğretmenimizin değerli eşi İlter Kazankaya ve kardeşi Güray Özkul’un da büyük desteği ile okulumuza çok güzel bir sınıf kazandırdık. Ben kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum. Vefat eden Öğretmenimizin ismi artık bu sınıfta yaşayacak’ dedi.

Gülsuyu, ‘Öğretmenimizin ismi bu sınıfta yaşayacak’

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ise yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Böyle bir sınıfın açılması yönünde Milli Eğitim Bakanlığımızın bir isteği vardı. Bugünde burada açılan dersliğimize büyük desteklerde bulunan başta rahmetli İlkay Kazankaya’nın eşi İlter Kazankaya ve kardeşi Güray Özkul’un desteği bizleri çok mutlu etti. Okulumuz Öğretmenlerinden Ertan Budak’a projesinden, dersliğin açılmasına destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bu sınıf öğrencilerimize hayırlı olsun. Vefat eden Öğretmenimize Allah’tan rahmet diliyorum, Öğretmenimizin ismi bu sınıfta yaşayacak’ şeklinde konuştu.

Kazankaya’ya teşekkür plaketi takdim edildi

Programda konuşmaların ardından Okul adına Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve Şube Müdürleri tarafından İlkay Kazankaya’nın eşi İlter Kazankaya’ya plaket takdim dildi.

Sınıf çok beğenildi

Akabinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Gülsuyu, İlter Kazankaya ve annesi Müzeyyen Kazankaya ile birlikte yeni açılan dersliğin kurdelesini kesildi ve yeni açılan sınıf gezilerek, program sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —