Tarih: 22.03.2019 13:58

Turgut Özal İlkokulu’nun 1-D ve 1-B sınıfı öğrencileri GÖSTERİLERİYLE BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Facebook Twitter Linked-in

Turgut Özal İlkokulu’nun 1-D ve 1-B sınıfı öğrencileri

GÖSTERİLERİYLE BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programları kapsamında ilçemizde bulunan okullarda çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmişti. Değirmendere Turgut Özal İlkokulu’nun 1-D ve 1-B sınıfı öğrencileri harika bir tiyatro gösterisine imza attı.

Gerçekleştirilen programa Okul Öğretmenleri, aileler ve çocuklar katıldı

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 104. Yıldönümünü kutlayan okullarından birisi de Değirmendere Turgut Özal İlkokulu öğrencileri oldu. 1-D ve 1-B sınıfının minik öğrencileri Çanakkale Zaferi konulu gerçekleştirilen programda sahneledikleri oyun ile kendilerini izleyenleri adeta büyüledi. Öğretmenleri Mine Çetintaş ve Merve Ceyhun tarafından ortak hazırlanan tiyatro gösterisi sırasında duygu dolu anlarda yaşandı. Gerçekleştirilen programa Okul Öğretmenleri, aileler ve çocuklar katıldı.

Minik öğrencilerin performansına velilerden tam not

Değirmendere Turgut Özal İlkokulu’nda öğrencilerin gerçekleştirdiği programa katılan Öğretmenler ve veliler öğrencilerin Çanakkale Zaferi konulu oyunlarını, şiirlerini ve gösterilerini çok beğendiklerini dile getirerek öğrencilere ve programda emeği geçen öğretmenlere teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —