Tarih: 04.10.2020 15:39

Turgut Sayın Caddesi ve 31. Sokak’ta bulunan çınar ağaçlarına derin budama yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Turgut Sayın Caddesi ve 31. Sokak’ta bulunan çınar ağaçlarına derin budama yapıldı

İlçemizin en kalabalık mahallerinden biri olan Merkez Mahallesi Turgut Sayın Caddesi ve 31. Sokak’ta bulunan çınar ağaçlarına derin budama yapıldı. Kesilen dallar kısa bir süre içinde kaldırıldı.

Budama çalışması öncesi cadde ve sokak üzerinde geniş güvenlik önlemleri alındı

Geçtiğimiz gün meydana gelen fırtınada Merkez Mahallesi Turgut Sayın Caddesi üzerinde bulunan çınar ağacından bir dal kırılıp yere düşmüştü. Yaşanan bu durumda kimsenin yaralanmaması sevindirirken, Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne  bağlı ekipler tarafından yaklaşan kış ayları öncesi benzer bir sıkıntı yaşanmaması için Turgut Sayın Caddesi ve 31. Sokak’ta bulunan çınar ağaçlarına derin budama yapıldı. Gölcük Belediyesi’ne ait iş makineleri ile üst dallardan başlanan budama çalışması öncesi cadde ve sokak üzerinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Benzer çalışmalar devam edecek

Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen derin budama çalışması sırasında cadde ve sokak girişlerinde geniş güvenlik önlemleri alındı.  Ekipler tarafından kesilen dallar Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından kısa sürede temizlendi. Ekipler benzer çalışmaların Gölcük’ün diğer bölgelerinde de devam edeceğini açıkladılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —