Tarih: 24.08.2021 12:41

Turgut Sayın Caddesi’nde o sıkıntı çözüme kavuşuyor

Facebook Twitter Linked-in

Turgut Sayın Caddesi’nde o sıkıntı çözüme kavuşuyor

İlçemizin en büyük mahallelerinden biri olan Merkez Mahallesi Yıldırım Beyazıt ve Turgut Sayın Caddelerinin  kesiştiği noktada yaşanan su birikintisi sıkıntısı çözüme kavuşturuluyor.

Su birikintisi sorunu çözüldü

Özellikle yağmurlu havalarda iki caddenin kesiştiği  noktada oluşan su birikintiler vatandaşlar kadar çevre esnafı da zor durumda bırakıyordu. Kendisi de Turgut Sayın Caddesi esnafı olan Gölcük Belediyesi Meclis Üyesi Savaş Toprak’ın girişimi ile yaşanan sıkıntı çözüme kavuşturuluyor. Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yapılan çalışma ile su birikintisi yaşanan alanda mazgal çalışması yapılarak su birikintisi sorunun önüne geçmeyi hedefliyor.

Teşekkür ettiler

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri yaptıkları çalımla ile iki caddenin kesiştiği bölgede bir mazgal yapılacağını ve yol kenarına da yapılacak olan yağmur suyu tahliye mazgalı ile toplanan yağmur sularının direk kanala bağlanacağını açıkladılar. Yapılan çalışma çevre esnafını oldukça memnun ederken, çevre esnaflar ve vatandaşlar çalışmalarında ötürü belediye çalışanlarına teşekkür ettiler. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —