Tarih: 13.03.2024 13:50

Türk Harb-İş Efsane Yöneticilerinden Birini Daha Kaybetti NİHAT GÖKBAYRAK VEFAT ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Türk Harb-İş Efsane Yöneticilerinden Birini Daha Kaybetti

NİHAT GÖKBAYRAK VEFAT ETTİ

Türk Harb-İş Sendikası geçmiş dönem Gölcük Mali Sekreteri ve geçmiş dönem Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nihat Gökbayrak hayatını kaybetti. 1980 öncesi Harb-İş’in efsane yönetiminde görev yapan Gökbayrak, o dönemde Başkan olan Erol Baybaş ve Genel Sekreter olarak görev yapan rahmetli Vecdi Verit ile tüm Harb-İş Camiasının takdir ile karşıladığı yönetim göstermişlerdi.

Vefat haberi büyük üzüntü yarattı

Türk Harb-İş Sendikası Gölcük geçmiş dönem Mali Sekreteri olan Nihat Gökbayrak, yaşadığı solunum yetmezliğine bağlı olarak hayatını kaybetti. Gökbayrak’ın vefat haberi ilimiz ve ilçemiz genelinde büyük üzüntü yarattı. Gökbayrak 80 yaşında ve 4 çocuk babasıydı. Gökbayrak’ın cenazesi dün Öğle namazına müteakiben Başiskele Körfez Camii’nden kılınarak, Yeniköy Mezarlığı’na defnedildi.

Son yolculuğuna dualarla uğurlandı

Cenazeye; CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Av. Zafer Mutlu, Eski Başbakan Yardımcısı, geçmiş dönem Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti önceki dönem Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, CHP Başiskele Belediye Başkan Adayı Anıl Acurman, Gökbayrak’ın aile yakınları, sevenleri ve dostları katılım sağladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —