Tarih: 02.05.2022 13:41

Türk Harb-İş Kocaeli Şubesi üyeleri yoğun katılımla bayramlaştı ‘BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ’

Facebook Twitter Linked-in

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi, Bayramın birinci günü sendikada bayramlaşma programı gerçekleştirdi. Sendika Başkanı Korkut Gökbayrak, tüm işçilerin ve Gölcük halkının bayramını kutladığını dile getirdi.  

Bayramın ilk gününde Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi’nde gerçekleştirilen bayramlaşma programına Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Korkut Gökbayrak, Yönetimi ve Sendika Üyesi işçiler katılım sağladı.

Gökbayrak, ‘Yüce Allah bizleri doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın’

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Korkut Gökbayrak bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, “Bugün güzel bir bayram günü. Bu yüzden Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Bu mutlu günde, güzel insanlara, özel insanlara, vazgeçemediklerimize, sevgilerimizi, saygılarımızı, dualarımızı gönderelim. Her şeye kadir olan Yüce Allah bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın. Hiçbir insanlık dramına kayıtsız, suskun ve sağır kalmadığını defalarca kanıtlamış bir medeniyetin mensupları olarak, çok daha güzel günler ve bayramlar yaşamamız dileklerimle, tüm dost ve arkadaşlarımın Ramazan Bayramını tebrik ediyorum’ diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —