Tarih: 14.08.2020 11:43

Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Alaattin Soydan’dan GÖLCÜK’TE SERİ ZİYARETLER

Facebook Twitter Linked-in

Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Alaattin Soydan’dan

GÖLCÜK’TE SERİ ZİYARETLER

Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Alaattin Soydan ve Genel Merkez Mali Sekreteri Haldun Kurubacak seri ziyaretler için dün ilçemize geldi.

İlk ziyaret Kocaeli Şube Başkanlığı’na oldu

Gerçekleştireceği ziyaretler için dün ilçemize gelen Türk Harb- İş Sendikası Genel Başkanı Alaattin Soydan ve Genel Merkez Mali Sekreteri Haldun Kurubacak’ın ilk ziyareti Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Korkut Gökbayrak ve yönetimi oldu. Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Turhan Yıldız’ın yerine Başkanlık görevine atanan Korkut Gökbayrak’ı makamında ziyaret eden Türk Harb- İş Sendikası Genel Başkanı Alaattin Soydan, Başkan Gökbayrak’a görevinde başarılar diledi.

Başkan Gökbayrak’a yeni görevinde başarılar diledi

Türk Harb- İş Sendikası Genel Başkanı Alaattin Soydan ve Genel Merkez Mali Sekreteri Haldun Kurubacak’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gökbayrak, “ Turhan Başkanın vefatı bizleri derinden üzdü. Turhan Başkanımızdan devraldığımız başkanlık görevini sendika üyelerimizin haklarını savunmak adına en iyi şekilde çalışacağımızdan emin olabilirsiniz” dedi.

Donanma Komutanı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular

Türk Harb- İş Sendikası Genel Başkanı Alaattin Soydan ve Genel Merkez Mali Sekreteri Haldun Kurubacak’ın, Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi ziyaretinin ardından Kocaeli Şube Başkanı Korkut Gökbayrak ve ilçe yönetimi ile birlikte iş yeri temsilciliğini ziyaret ederek burada sendika üyeleri ile bir araya geldi ve işçileri dinledi.  Türk Harb- İş Sendikası Genel Başkanı Alaattin Soydan ve Genel Merkez Mali Sekreteri Haldun Kurubacak son olarak Kocaeli Şube Başkanı Korkut Gökbayrak önderliğinde Gölcük Tersane Komutanlığı’na atanan Tuğamiral Mustafa Saygılı’yı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —