Tarih: 13.10.2020 12:40

Türk Harb-İş Sendikasından CHP’YE ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Türk Harb – İş Sendikası Kocaeli  Şubesi Başkanı Korkut Gökbayrak ve yönetimi CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel ve Yönetimine  iadeyi ziyarette bulundu.

Görevinde başarılar dilerim

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve Yönetimini Ziyaret eden  Türk Harb – İş Sendikası Kocaeli  Şubesi Başkanı Korkut Gökbayrak yaptığı konuşmada”Sendika olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede olup, sadece çalışan mesai arkadaşlarımızın haklarına odaklanmış bulunmaktayız. Yeni seçilen siyasi partilerin Başkan ve yönetimlerini ziyaret ederek başarılar diliyoruz. Rahmetli merhum Başkanımızın ani vefatıyla göreve geldiğimde  sizler gibi her siyasi parti ziyaretime gelerek başarılar diledi. Şimdi bizlerde yönetici arkadaşlarımla iadeyi ziyaret yaparak sizlere başarılar diliyoruz” dedi.

“Biz Türk Harb-İş Sendikası üyesi olan herkesi kucaklayan, destek olan bir partiyiz”

Gölcük CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel, nazik ziyaretlerinden dolayı Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube başkanı Korkut Gökbayrak ve yönetimine teşekkür ederek konuşmasına başladı. Gürel “Sivil toplum kuruluşlarının siyaset yapmasına bende karşıyım. Her sivil toplum kuruluşu kente ve mensubu olduğu gruba hizmet etmek zorunda. Siyaset bu yüzden var. Eğer bu kentte söylenmesi gerekenleri siyasiler söylemezse o zaman sivil toplum kuruluşları devreye girer ve gereğini yapar. Türk Harb-İş sendikası Kocaeli Şubesine her zaman destek ve katkı sunduk, sunmaya devam edeceğiz. Biz Türk Harb-İş Sendikası üyesi olan herkesi kucaklayan, destek olan bir partiyiz. Mecliste emekçinin haklarını savunan bir partinin mensubu olarak Gölcük’te de sizlerin haklarını savunmaya devam edeceğiz “dedi.




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —