Tarih: 21.10.2018 13:35

Türk Harb-İş’te delege coşkusu yaşandı YILDIZ VE EKİBİ KAZANDI

Facebook Twitter Linked-in

Türk Harb-İş’te delege coşkusu yaşandı

YILDIZ VE EKİBİ KAZANDI

Kocaeli Harb-İş Sendikası 16. olağan Genel kurul delege seçimleri yapıldı. Delege seçim sonuçlarında kazanan taraf Kocaeli Harb-İş Sendikası oldu.

Kutlama programına Genel Merkez Sekreteri Haldun Kurubacak katılım sağladı

Geçtiğimiz gün sonuçlanan delege seçimleri sonrasında kazanan Kocaeli Harb-İş Sendikası’nda kutlama programı düzenlendi. Davullu zurnalı kutlanan program renkli anlara sahne oldu. Kutlama programına Şube Başkanı Turhan Yıldız’ın yanı sıra Genel Merkez Sekreteri Haldun Kurubacak, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve sendika üyeleri katılım sağladı. Kocaeli Harb-İş Sendikası şube yönetiminin delege seçimleri ile ilgili paylaşımı sosyal medyada yer aldı.

Kocaeli Harb-iş Sendikası yönetiminin paylaşımı;

“Kocaeli Şubemizin 16.Olağan Genel kuruluna esas teşkil edecek olan delege seçimlerimizin %98’i tamamlanmıştır. Sonuç şu an itibari ile 106 – 23 lehimize sonuçlanmıştır. Bu hak mücadelemizde heyecanımızı paylaşmaya gelen başta Genel Başkanımız ve merkez yöneticilerimiz, Şube Başkanlarımız, Şube yönetim ve temsilcileri ayrıca il temsilcilerimiz, eski şube başkan ve yöneticilerine sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. İftira ve yalan sendikacılığına soyunanlara ve bunlara inananlara karşı mücadelemiz ekip mantığı içerisinde Haldun Kurubacak Başkan liderliğinde kökleri kazınana kadar devam edecek ve emek’ten yana olanlar kazanacaktır. Ekibimize inanan ve destek veren dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Sizlere ve Harb-İş camiasına layık olmaya çalışacağız. Delege çıkan arkadaşlarımızı kutluyoruz. Çıkamayan arkadaşlarımıza gayretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Muhalefet etmeye çalışan arkadaşları da dinleyerek üyelerimize daha da iyi hizmet etmek için mücadele etmeye devam edeceğiz. Bizler büyük bir aileyiz.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —