Tarih: 15.04.2024 14:41

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış “BU RAMAZAN AYINDA DA AİLELERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Facebook Twitter Linked-in

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış

“BU RAMAZAN AYINDA DA AİLELERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, geride bıraktığımız Ramazan Ayı ve Bayramda ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yaptıkları çalışmalar konusunda bilgi verdi. Başkan Barış, “Hayırseverlerimizn desteği ile bu Ramazan ayında ve bayramda ailelerimizin yanında olduk” dedi.

  

“1500 haneye gıda kolisi, erzak paketleri ve evlerinin eksiklerini kapatabilmeleri adına hazırlanan kartları teslim etik”

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, yaptıkları çalışmalar konusunda verdiği bilgide, “Ramazan ayı öncesinde yaptığımız hazırlıklar kapsamında, ihtiyaç sahibi ailelerimizin eksiklerini kapatabilmek ve bu aya mutlu girebilmelerini sağlamak adına hayırseverlerimizin destekleriyle çeşitli adımlar attık. Bu adımlarımızı da Ramazan ayı içerisinde gerçekleştirdik ve onların bu ayı mutlu geçirmesi için gayret ettik. Hayırseverlerimizin desteği ile ihtiyaç sahibi olduğunu belirlediğimiz ve sistemimiz kayıtlarında bulunan 1500 haneye gıda kolisi, erzak paketleri ve evlerinin eksiklerini kapatabilmeleri adına hazırlanan kartları teslim etmiştik. Bu faaliyetimizi Ramazan ayının tamamına yaymaya gayret ettik” dedi.

“Tüm yardımsever halkımıza ve bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz”

Sözlerine devam eden Başkan Barış, “Verilen desteklerle birlikte bu çalışmamızı yapabildik ve Ramazan Bayramı için adım atmaya başladık. Bu kapsamda da yine sistemimiz kayıtlarında bulunan ihtiyaç sahibi hanelerdeki çocuklarımızın bayramlıklarını verdik. Ramazan ayı ve yine bayrama yönelik çalışmalarımızda katkıları bulunan, yardımları ile ihtiyaç sahiplerinin yüzlerinin gülmesine vesile olan tüm yardımsever halkımıza ve bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz. Ramazan Bayramı sonrasında bizlere yardımlarını gönderen bağışçılarımıza ve yaşlılarımıza teşekkür ziyaretinde bulunacağız. İhtiyaç sahibi hanelerin mutlu olmasına vesile oldukları için kendilerini unutmadığımızı belirten ziyaretlerimizi yapacağız” dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —