Tarih: 22.02.2024 15:10

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış “BU RAMAZAN AYINDA DA İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ”

Facebook Twitter Linked-in

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış

“BU RAMAZAN AYINDA DA İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ”

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, 11 Mart Pazartesi günü başlayacak olan Ramazan Ayında  yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Barış, “Bu Ramazan Ayında da ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olacağız” dedi.

  

“Yardımlarımızın büyük kısmını hazırladık ve bunların tamamını gerçek ihtiyaç sahiplerine teslim edeceğiz”

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, yaklaşan Ramazan ayı öncesi çalışmaları konusunda bilgi verdi. Her sene olduğu gibi bu sene de ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olacaklarını ifade eden Başkan Barış, yaptığı açıklamada “Kurum olarak geride kalan dönemlerde ihtiyaç sahibi ailelerimize ve afetlerden zarar gören tüm halkımıza yardım etmeye çalıştık. Bu yardımları, katkıları hayırsever halkımızın desteğiyle gerçekleştirdik. Şimdi de önümüzde Ramazan ayı var ve bu aya yönelik olarak hazırlıklarımızın büyük kısmını tamamladık. Kalan bölümde de eksiklerimizi gidererek bu yardımları ihtiyaç sahiplerine teslim edeceğiz. Yardımlarımızın büyük kısmını hazırladık ve bunların tamamını gerçek ihtiyaç sahiplerine teslim edeceğiz. Yine onlar için fitre ve zekat çalışmalarımız da sürüyor”dedi.

“Tüm hayırseverlerimize çok teşekkür etmek istiyorum”

Sözlerine devam eden Başkan Barış, “Halkımız bizlere gelerek fitre ve zekatını aracı olarak verebilir. Bizler de tamamını ihtiyaç sahiplerine teslim edeceğiz. Yapacağımız Ramazan yardımlarının olacağını da söyleyebiliriz. Bu yardımların çoğunluğunu nakit olmak kaydıyla gerçek sahiplerine vereceğiz. Gerçekten destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz. İnsanların yüzlerinde eşsiz bir gülümsemeye vesile oluyorlar.  Ramazan ayına istinaden gıda kolilerini de hazırlıyoruz. Bunları da ihtiyaç sahiplerine Ramazan ayı dolayısıyla teslim edeceğiz. Kurumumuz bünyesinde hizmetine devam eden ve tamamı yeni ürünlerden oluşan mağazamız da Ramazan ayına istinaden faaliyetlerini sürdürecek. Son olarak hayırsever halkımıza teşekkür ediyoruz. Gerçekten onların bizlere büyük bir güveni ve desteği var. Onların katkılarıyla böyle yardımlar yapmaya devam edeceğiz. İsteyen tüm vatandaşlarımızı da kurumumuza, yardımlarını yapmaya davet ediyoruz” diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —