Tarih: 03.09.2019 15:44

Türk Metal Sendikası Üyeleri Hamidiye İlkokulu’nu boyadı HELAL OLSUN SİZE

Facebook Twitter Linked-in

Türk Metal Sendikası Gölcük Şubesi Sosyal ve Kültürel Kulüpleri üyeleri 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı öncesinde örnek bir çalışmaya imza attılar. Sendika üyeleri ilçemizde bulunan Hamidiye İlköğretim Okulunda tadilat yaparak okulun duvarlarını boyayarak tertemiz hale getirdiler.

Okul yeni eğitim dönemine hazır hale getirildi

Ülkemizin ve ilçemizin önemli sendikalarından birisi olan Türk Metal Sendikası Gölcük Şubesinin Ford Otosan Montaj atölyesinde çalışan sendika üyeleri Hamidiye İlkokulu’nda tadilat çalışması yaptı. Birçok sendika üyesinin yaptığı çalışma başta Sendika Başkanı Mehmet Şener ve diğer mesai arkadaşlarının takdirini kazandı. Sendika üyeleri okulun ihtiyaç duyduğu bakımlar konusunda böyle bir çalışma yaptıkları için mutlu olduklarını, bu türlü çalışmalara devam etmek istediklerini söyledi.

Şener, üyelerini tebrik etti

Türk Metal Sendikası Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Şener, “Sendikamız sosyal ve kültürel kulüp üyeleri, örnek bir davranış sergileyerek Gölcük Hamidiye İlköğretim Okulu’na tadilat yaptı. Okulumuzun duvarlarını boyayan üyelerimiz, güzel bir çalışmaya imza atarak okulumuzun bir eksiğini kapatmış oldu. Kendilerine, eğitim anlamında yapmış oldukları bu çalışmadan ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —