Tarih: 18.09.2024 16:13

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi’nde 23 ÜYE İÇİN EMEKLİLİK TÖRENİ DÜZENLENDİ

Facebook Twitter Linked-in

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Yönetimi, sendika binasında Gölcük Tersane Komutanlığı ve bağlı iş yerlerinde çalışarak emekli olan 23 üyesi adına emeklilik töreni gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen törene, Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Şakir Akçer, İdari Sekreter Yasin Özgür, Mali Sekreter Selami Bulut, İkinci Başkan Ümit Pekcan, Eğitim ve Teşkilatlandırma Sekreteri Aykut Çelik, iş yeri temsilcileri ve emekli olan sendika üyeleri katılım gösterdi.

Emekli olan üyelere hediyeleri verildi 

Emeklilik töreninde Gölcük Tersane Komutanlığı iş yerinden emekli olan 20, Ereğli Onarım Destek Komutanlığı’ndan emekli olan 1, Gölcük Deniz Kara Araçları Bakım Merkez Komutanlığı’ndan emekli olan 2 işçi hazır bulundu. Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Şakir Akçer ve sendika yönetimi emekli olan işçilere emeklilik hayatlarında başarılar diledi. Emekli olan 23 işçiye Sendika Şube Başkanı Şakir Akçer ve yönetimi tarafından hediye takdiminde bulunuldu.

“Emeklilik yaşamınızda çok mutlu olun”

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Şakir Akçer, “Sizlere çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten tersane bir üniversite, bir okul. Siz de bu okulda hocaydınız, öğretmendiniz. İnşallah geride bıraktığınız öğrenciler tersaneyi devam ettirecektir. Yokluğunuzu aratmazlar diye düşünüyoruz. Biz hepinize çok teşekkür ediyoruz, sağ olun, var olun. Haklarınızı helal edin. Emeklilik yaşamınızda çok mutlu olun. Bizler sizleri asla unutmayacağız ve sizlere kapımız her zaman açık olacak” dedi.

“Dostluğumuz ve sevgimiz baki kalacak”

Emekli olan işçiler ise hem mutlu olduklarını hem de uzun yıllar çalıştıkları tersaneden ve mesai arkadaşlarından ayrılacak olmalarından üzüntü duyduklarını belirtti. İşçiler, “Tersanemiz bizim için evimiz olmuştu. Burada çok güzel günlerimiz geçti. Çalıştığımız, emek verdiğimiz iş yerimizde çok güzel anılar biriktirdik. Başkanımız Şakir Akçer’e ve yönetimine güzel temennilerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Dostluğumuz ve sevgimiz baki kalacak” dediler. 

Haber: Serap DURUKAN

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —