• BIST 100

    15601,63%-0,65
  • DOLAR

    44,01% -0,11
  • EURO

    51,14% -0,03
  • GRAM ALTIN

    7275,38% -0,35
  • Ç. ALTIN

    11762,06% -1,54

Türk Harb-İş’te tarihi emeklilik töreni 350 İŞÇİ EMEKLİ OLDU

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Yönetimi, Sendika binasında Gölcük Tersane Komutanlığı ve bağlı işyerlerinde çalışan 350 Sendika Üyesi işçi için emeklilik töreni gerçekleştirdi.

YURT HABERLERİ 13.01.2025 17:26:00 0
Türk Harb-İş’te tarihi emeklilik töreni  350 İŞÇİ EMEKLİ OLDU

Emeklilik töreni iki grup halinde düzenlendi

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi yönetimi, sendika binasında 280’i Gölcük Tersane Komutanlığı’ndan, 70’i bağlı birliklerden olmak üzere toplamda 350 sendika üyesi işçi için emeklilik töreni gerçekleştirdi. Daha öncesinden bağlı birliklerde görev yapan 70 işçi için yapılan törenin ardından Gölcük Tersane Komutanlığı’ndan emekli olan 280 üyesi adına iki ayrı gurup halinde  emeklilik töreni düzenledi. 

Emeklilik işlemleri konusunda bilgi verdiler 

İki grup halinde gerçekleştirilen törene Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Şakir Akçer, İdari Sekreter Yasin Özgür, Mali Sekreter Selami Bulut, İkinci Başkan Ümit Pekcan, Eğitim ve Teşkilatlandırma Sekreteri Aykut Çelik ve emekli olan sendika üyeleri katılım gösterdi. Tören öncesi Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Şakir Akçer ve İdari Sekreter Yasin Özgür emeklilik işlemleri konusunda bilgi verdi. 

Akçer, “Bir telefon kadar yakınız, nerede olursa olsun gelmeye hazırız”

Emeklilik töreni öncesi bir konuşma yapan Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Şakir Akçer, konuşmasında, “Buruk bir heyecan var bende de bugün. Burada eskiden emekli olan abiler var diyorduk, ama şimdi bakıyorum yaş olarak bizden küçükler de var. Böyle bir şey olmasını tabii ki istemiyorduk. Süreci o dönemde sizlere de anlattık, anlatılması gereken diğer yerlere de anlattık. Ama maalesef böyle bir tablo çıktı karşımıza. Yaklaşık bizim Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi olarak tersane ve bağlı birlikler dediğimiz iş yerlerimizle birlikte yaklaşık 350 civarında emeklimiz var. Hakkımızda hayırlısı, her son bir başlangıç diyerek sizler için de hayırlı, uğurlu olmasını istiyoruz. Bizler, sizler emekli olsanız da 24 saat hizmetinizdeyiz. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Bir ihtiyacınız olur, yapmamız gereken bir şey olur, bir telefon kadar yakınız. nerede olursa olsun gelmeye hazırız” dedi. 

“Benim tarafımdan biraz daha buruk bir heyecan”

Sözlerine devam eden Başkan Akçer, “Dediğim gibi ben çok heyecanlıyım. Benim tarafımdan biraz daha buruk bir heyecan. Zaten belki de iki aydır sürecin nereden buralara geldiğini çok konuştuk. Sizler bizler için bir öğretmendiniz. Ama ben inanıyorum ki emekli olsanız da iş yerlerini unutamayacağınız, arkadaşlara da dışarıdan telefonla da olsa yardımcı olacağınızdan hiç şüphemiz yok. Ben hepinize teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Hayırlı uğurlu olsun diyorum. Hakkınızı helal edin. Bizlerin varsa bizden de sonuna kadar helal olsun” diyerek konuşmalarını sonlandırdı.

Özgür, “Yapmış olduğunuz hizmetler çok değerli, kıymetli”

Başkan Akçer’in konuşmasının ardından İdari Sekreter Yasin Özgür söz alarak emeklilik işlemleri konusunda bilgi verdi. Özgür, konuşmasında “Değerli dostlar hepinize hayırlı uğurlu olsun. Bayrağımıza yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yapmış olduğunuz hizmetler çok değerli, kıymetli. Mevlam aileniz ve sevdiklerinizle beraber sağlıklı, mutlu, huzurlu bir emeklilik hayatı nasip etsin” dedikten sonra emeklik işlemleri hakkında bilgi verdi. 

Daha sonra Emekli olan üyeleri hediyeleri takdim edildi 

Konuşmaların ardından Emekli olan 280 işçiye Başkan Akçer ve yönetimi tarafından hediye takdiminde bulunularak hatıra fotoğrafı çekiminin ardından tören sona erdi. 

Haber: Serap DURUKAN

 

SİLAH TİCARETİNDEN ARANAN ŞAHSA ŞAFAK OPERASYONU

AKARYAKIT ZAMMI HAYATIMIZI NASIL KUŞATIYOR ?

İZLEYENİ OLAN SAVAŞ

KÖRFEZRAY’DA 5 TBM HEDEFE DOĞRU İLERLİYOR

ŞEHİTLİKLER 18 MART’A HAZIRLANIYOR

VERGİ SUÇU FİRARİSİNE OPERASYON

VALİ AKTAŞ EV ZİYARETLERİ YAPTI

1 MİLYON TL’LİK KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU

BAŞKAN SEZER “GÖLCÜK'ÜN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

KENTSEL DÖNÜŞÜM. ve BAŞKAN SEZER.....

BÜYÜKAKIN: “RAMAZAN’IN BEREKETİNİ GÖNÜL SOFRALARINDA PAYLAŞIYORUZ”

ŞİDDETE KARŞI TEK TUŞ

DENİZLİ'DE 5,1 DEPREM OLDU

BÜYÜKAKIN, 1001 HATİM’DE ERZURUMLULARLA BULUŞTU

OTAĞ ÇADIRINDA SANAT DOLU RAMAZAN

AK PARTİLİ KADINLARDAN “KARDEŞLİK İFTARI”

SAADETLİ GENÇLER İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

8 MART'TA ''IŞIĞIN KADINLARI ''

KADINLARIMIZ TARİH BOYUNCA TÜM DEVLETLERİMİZİN YAPI TAŞI OLMUŞLARDIR

SİSTEM Mİ SUÇLU YOKSA YANLIŞ KULLANIM MI ?

SANAL KUMAR !

DİKKAT GEREKEN İŞLER

LİDER GÖLCÜKSPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

SAĞLIKLI NESİLLER İÇİN EL ELE

ARTVİNLİLER VAKFI İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

“KADINLA DEĞİŞİR DÜNYA”

BÜYÜKŞEHİR, "KADINLA DEĞİŞİR DÜNYA” TEMASIYLA 8 MART'I KUTLADI

KARTEPE’DE MİNİKLER TİYATROYLA EĞLENDİ

HAMİDİYELİ ÖĞRENCİLERDEN KIZILAY’A 15 KOLİ DESTEK

CHP’Lİ KADINLARDAN, KADIN ESNAFLARA ZİYARET

Yükleniyor

loading

DEĞİRMENDERE SAHİLİNİN ESTETİK GÖRÜNÜMÜ GÜÇLENDİ

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

İSU, 2025 YILINDA BAŞİSKELE’YE 459 MİLYON TL’LİK ALTYAPI YATIRIMI GERÇEKLEŞTİRDİ

OYAK ÇİMENTO’DA GELECEĞİ CEMENTA’LAR İNŞA EDECEK

SALMAN “HAYALET ÜRÜN SATIŞLARINA KARŞI TÜKETİCİ DİKKATLİ OLMALI”

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİNE ZAM YOK!

BAŞKANI ZEYTİNOĞLU 2025 YILI BÜYÜME ORANINI DEĞERLENDİRDİ

KOCAELİ ÇİFTÇİSİ BÜYÜKŞEHİR’LE HEP GÜÇLÜ

1 TRAMVAY ARACI AYNI ANDA 600 YOLCU TAŞIYACAK

“GÖNÜL COĞRAFYAMIZI YALNIZ BIRAKMAYIN”

HAT 250 YARIN SON KEZ YOLA ÇIKIYOR

KOTO’DAN AB FONLARINA YÖNELİK PROJE YAZMA EĞİTİMİ

Başkan Özlü’den Başiskele’deki Yol Çalışmalarına Yakın Takip

1 Mart Vapur İskelesi Otoparkı nefes aldırdı

Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak bir adım daha

Geleceğimizin teminatı gençler için 17. Bilgievi Körfez İlçesi’nde açıldı BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ESERİ OLMAYANIN YERİNDE YELLER ESER”

Başiskele Yeniköy Termal Tesis gün sayıyor; KOCAELİ, YAKINDA TERMALİ İLE DE ANILACAK

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14