Tarih: 13.05.2019 13:51

Türkan Çimen CHP Kadın Kolları Başkanlık görevinden istifa etti  KADINLARIN TOPLANTISINDA BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Facebook Twitter Linked-in

Türkan Çimen CHP Kadın Kolları Başkanlık görevinden istifa etti

 KADINLARIN TOPLANTISINDA BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

CHP Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen 31 Mart Yerel Seçimlerinde Belediye Meclis Üyesi seçilmesinin ardından geçtiğimiz günlerde görevinden istifa etti. Çimen,   Belediye Meclis Üyeliği görevinden ötürü Kadın Kolları Başkanlığından istifa ettiğini belirtti.

Haftalık toplantıya başkanlığı Mine İşeri üstlendi

CHP Gölcük Kadın Kolları Başkan Vekili Mine İşeri ilk haftalık toplantısını dün parti binasında gerçekleştirdi. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan CHP Gölcük Kadın Kolları Başkan Vekili Mine İşeri’nin gündeminde 23 Haziran’da tekrarlanacak olan seçimler vardı.

“Seçime saygı duyuyoruz ama sandıktan çıkana saygı duyamadık”

Toplantıya başlamadan önce kısa bir açıklama yapan CHP Gölcük Kadın Kolları Başkan Vekili Mine İşeri, “Ramazan ayına girdik ve ilk toplantımızı yapıyoruz. Öncelikle tüm Gölcük halkının mübarek Ramazan ayını kutluyorum. İnşallah bu ayı mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirip bayrama da erişebiliriz. Geçtiğimiz gün Anneler Günü idi. Tüm fedakar, saygıdeğer, sevgiyi öğreten, barışı öğreten tüm emektar annelerimizin gününü kutluyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleri 23 Haziran’da tekrarlanacak. Şu an hepimiz buna odaklanmış durumdayız. Seçime saygı duyuyoruz ama sandıktan çıkana saygı duyamadık. Bunun İstanbul halkına saygısızlık olduğunu kabul ediyorum. Hepimiz bunu kınıyoruz. Çok güzel bir örnek verilmiş: 100 liranın 25 lirası sahte. Bizler mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

“Her şey daha güzel olacak diyoruz”

Başkan Vekili İşeri, açıklamasının sonunda “Bir Cumhurbaşkanının bir büyükşehir belediye başkanı ile yarışa girmesi hoş bir şey değil. 39 ilçede miting yapacakmış. Bir aday varsa karşısına da diğer adayın çıkması gerekirken bir Cumhurbaşkanının seçimlere karışması hoş değil. Bu bir yerel seçim, genel seçim değil. Bunu da biz muhalefet olarak kınıyoruz. Gündemimiz İstanbul, oraya odaklandık ama maalesef sanatçılarımıza kadar baskı var. Bu bir İstanbul seçimi. Belki Türkiye seçimi farklı düşünülebilir ama İstanbul halkının buna fırsat vereceğini sanmıyorum. Bizler de arkasındayız. Var gücümüzle çalışacağız. Her şey daha güzel olacak diyoruz” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —