Tarih: 30.12.2021 11:55

Türkiye Gençlik Vakfı Okuy’Anlar Projesi programı düzenledi

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Gençlik Vakfı Okuy’Anlar Projesi programı düzenledi

Türkiye Gençlik Vakfı Gölcük Temsilciliği’nin düzenlediği Okuy’Anlar Projesi programı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Programa konuşmayı olarak Yazar Selahattin Yusuf katılım sağladı.

Programa Başkan Sezer ve Seymen katılım sağladı

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Okuy’Anlar Projesi programına Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, öğrenciler ve davetliler katılım sağladı.

Konuk Yazar Selahattin Yusuf önemli konulara değindi

Okuy’Anlar Projesi kapsamında okullarda kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla alternatif bir okuma takvimi oluşturulurken, Öğrencilere her gün farklı türde okuma önerileri sunularak, ailelerin denetiminde okumayı eğlenceli hale getirmeyi ve bir rutin oluşturmak hedefleniyor. Yazar Selahattin Yusuf’ta Türkiye Gençlik Vakfı Gölcük Temsilciliğinin düzenlediği programda bu konu ile alakalı konuşma gerçekleştirdi. Program sonunda katılım sağlayan davetlilere teşekkür edildi.  Başkan Sezer programda yaptığı konuşmada Okuyan ve anlayan toplumların gelişme sağladığını belirterek, gençlere okumanın öneminden bahsetti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —