Tarih: 24.10.2019 12:39

Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral,‘’MUHTALAR GÜNÜMÜZÜ EN GÜZEL ŞEKİLDE KUTLADIK”

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral,

‘’MUHTALAR GÜNÜMÜZÜ EN GÜZEL ŞEKİLDE KUTLADIK”

Geçtiğimiz Cumartesi günü Anıtpark’ta Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan ve en sonda geçtiğimiz akşam Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Valiliği’nin ortaklaşa düzenlediği yemek ile son bulan 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamalarını çok güzel geçirdiklerini ifade eden  Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral, Muhtarlar Gününde yanlarında olan herkese ayrı ayrı teşekkür etti. 

19 Ekim Muhtarlar Günü’nün Gölcük’te en güzel şekilde kutladıklarını ifade eden Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral, “ Bu sene 19 Ekim  Muhtarlar günümüz çok dolu dolu geçti. Öncelikle bugün için muhtarlarımız çok onurlanıyorlar. Kendiler için böyle bir gün tahsil edilmesinden dolayı gurur duyuyorlar. Bu 4-5 senedir ilçemizde de muhtarlar günü gerçekten çok dolu dolu kutlanıyor. Bu konuda destek veren, bunu kutlayan özellikle Belediye Başkanımıza, Kaymakamlığımıza çok teşekkür ediyoruz. Bugüne kadarki bütün Kaymakamlarımız sağ olsunlar bu hassasiyeti gösterdiler” dedi.

“Çok keyifli bir gün geçirdik”

Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi olarak bir tertip komiteleri olduğunu ifade eden Başkan Saral, “ Kaymakamlık, Belediye ve Dernek adına komitemizle birlikte yaptığımız programda  Anıtpark’ta Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuzu gerçekleştirdik. Arkasından Belediye Başkanımız ve Kaymakamımız derneğimizi ziyaret ettiler. Biz yönetim olarak Kaymakamımızı ve Belediye Başkanımızı ziyaret ettik. Biz her sene bir eski muhtarımızı ziyarete gidiyorduk. Bu sene Kaymakamımız başta olmak üzere ilçe protokolümüzle birlikte  5 dönem muhtarlık yapmış Nabi Sarı’ya ziyarete gittik. Gerçekten çok keyifli bir gün oldu. O muhtarımızda çok mutlu oldu. Kaymakamımız daha yeni olduğu için köylerimizde tanınması için bir vesile oldu. Çok keyifli bir gün geçirdik. Akşamında da Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer her zaman olduğu gibi muhtarlarımızla birlikteydi ve Kaymakamlığımızla birlikte Değirmendere Yalı Evleri’nde bir yemek tertip ettiler. Çok dolu dolu bir gün geçirdik. Ben bu vesileyle şunu da belirtmek istiyorum; Anıtpark’ta gerçekleştirdiğimiz programımıza gerçekten Gölcük’ümüzdeki bütün siyasi partiler, Sivil Toplum Örgütlerinin çoğu, daire müdürlerimiz hafta sonu olmasına rağmen çok yoğun bir katılım sağlamalarıyla bizleri çok gururlandırdılar.  Çok mutlu olduk, hepsine ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum” dedi.

“Gerçekten bu olay bizim çalışma şevkimizi biraz daha arttırıyor”

Başkan Saral sözlerinin devamında, “İlçe programlarımızın dışında dün akşamda herkesin ilçesinde programı olduğu için Antikkapı Restaurant’ta Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın, Valimizle birlikte ortaklaşa yaptıkları Kocaeli’ndeki bütün muhtarların katıldığı bir yemek vardı. Orada da çok güzel bir ortamda yemeğimiz gerçekleşti. Gölcük’ten de çok güzel bir katılım vardı. 50 muhtarımızdan neredeyse 40 tanesi katıldı. Büyük bir katılım oldu zaten. Gölcük Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız sağ olsunlar bizleri yalnız bırakmadılar. Hatta Kaymakamımız muhtarlarla birlikte oturdu. Biz çok mutlu olduk böylesine güzel ilgi ve sevgiden dolayı. Ayrıca birkaç günden beri derneğimize siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, daire müdürlerimiz ziyaret ederek günümüzü kutladılar. Onlara da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca katılamayıp yanımızda olamayan arkadaşlar, yetkililer bizleri arayarak tebrik ettiler. Gerçekten bu olay bizim çalışma şevkimizi biraz daha arttırıyor. Bizi mutlu ediyor. Mutlu olunca insan karşı tarafa mahcup olmamak için biraz daha şevkler çalışmak ihtiyacı duyuyor. Böyle bir karşılıklı etkilenmeyle çalışma şartlarıyla otomatikman güzel oluyor.  Dolayısıyla herkese ama herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —