Tarih: 21.10.2019 07:52

Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral ve yönetiminden KAYMAKAM KARABULUT VE BAŞKAN SEZER’E ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral ve yönetiminden

 KAYMAKAM KARABULUT VE BAŞKAN SEZER’E ZİYARET

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral ve yönetimi Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i makamlarında ziyaret ederek muhtarlara verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ettiler.

Kaymakam Karabulut’a teşekkürlerini sundular

Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral ve yönetimi ilk ziyaretini Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’a gerçekleştirdi. Gerçekleştirdikleri ziyarette ilçemize kısa bir süre önce atanan Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’a teşekkür eden Başkan Saral, Gölcük Muhtarlarına verdiği değer ve desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Kaymakam Karabulut Muhtarlar Günlerini kutladı

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut   Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral ve yönetiminin 19 Ekim Muhtarlar Günü’nün kutladıktan sonra yaptığı konuşmada, “ Dеmоkrаsi zincirinin ilk hаlkаsını оluşturаn muhtаrlık tеşkilаtı, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilcilerisiniz.  Bizzat yaşadığınız ve görev yaptığınız  mahallelerin her türlü sorununu ilgili kurumlara iletme ve takip etme görevini siz muhtarlarımız gerçekleştiriyor ve vatandaşlarımızın hizmetle buluşturulması noktasında bizlerin de birer çalışma arkadaşısınız. Bu vesileyle bir kez daha,  vatandaşlarımız ile devlet arasında bir köprü vazifesi görerek, kamu hizmetinin ve mahallelerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasında mühim bir görev üstlenen siz  Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum” dedi.

Başkan Sezer’e teşekkür

Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral ve yönetim bir sonraki ziyaretlerini Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e gerçekleştirdi. Bu ziyaretlerinde Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e Gölcük Mahalle Muhtarlarına verdiği değer ve desteklerinden ötürü teşekkür eden Başkan Saral, “ Siz değerli başkanımız ile her ay düzenli olarak bir araya geldiğimiz muhtarlarımız ile Gölcük’ün sorunlarını çözüme ulaştırma konusunda yapmış olduğunu tüm çalışmalar için bütün muhtarlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Sezer, “19 Ekim Muhtarlar Gününüzü can-ı gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum”

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral ve yönetiminin 19 Ekim Muhtarlar Günü’nün kutladıktan sonra yaptığı konuşmada, “Demokrasimizin yapı taşını oluşturan siz değerli  muhtarlarımız iyi ve kötü günde hemşehrilerimizin yanında olmanın yanı sıra, seçilmiş oldukları köy ve mahallelerimizdeki ihtiyaç ve talepleri tespit ederek yapılacak olan kamu hizmetlerinin daha verimli bir şekilde yerine getirilmesi görevini üstlenmektesiniz. Hem milleti, hem de devleti temsil etmek gibi önemli bir sorumluluğu üstlenen siz Değerli Muhtarlarımız, hemşehrilerimizle kamu arasında da köprü vazifesi oluşturarak, talep ve önerileriyle sorunların çözümüne katkı sunmaktasınız. Bu bağlamda siz Değerli Muhtarlarımızla; mahallelerimizde yaşanan sorunların çözümü noktasında, dün olduğu gibi gelecekte de mesai mefhumu gözetmeksizin diyalog halinde olacağımızı vurgulayarak, 19 Ekim Muhtarlar Gününüzü can-ı gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —