Tarih: 26.02.2019 14:22

 Türkiye Yardım Sevenler Derneği 91. Yılını kutladı

Facebook Twitter Linked-in

 Türkiye Yardım Sevenler Derneği 91. Yılını kutladı

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şubesi 91. Yıldönümlerini Kavaklı Sahili’nde bulunan Cafe La’Bistro’da kutladı. Katılımın yoğun olduğu kutlamada Dernek Başkanı Güler Karataş gelen konukları ile tek tek ilgilendi.

Katılım oldukça yoğun oldu

Kavaklı Sahili’nde bulunan Cafe La’Bistro’da düzenlenen Türkiye Yardım Sevenler Derneği 91. Yıl kutlama yemeğine Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ın eşi Funda Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in eşi Feriha Ellibeş, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şube Başkanı Güler Karataş ve Yönetimi, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral, Gölcük İlçe Turizm Birliği Müdürü Ayşe Dışpınar, Türkiye Hayvan Hakları Aktivistleri Gölcük Şube Başkanı Gülçin Taşkın, ADD Eski Kadın Komisyonu Başkanı Ayşe Kaya Çelik, Huzur Evi Yaşatma Ve Destekleme Derneği Başkanı Saime Türkmen, Kavaklı Mahallesi Muhtarı Müzeher Değer, Merkez Mahallesi Muhtarı Melahat Gökdeniz, Donanma Mahallesi Muhtar Adayı Sibel Fitozoğlu  ve Türkiye Yardım Sevenler Derneği Üyeleri ve yardım sevenler katıldı.

Başkan Karataş’tan teşekkür

Türkiye Yardım Sevenler Derneği 91. Yıl kutlama yemeğinde gelen konuklar ile tek tek ilgilenen Dernek Başkanı Güler Karataş Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte yaptığı konuşmada, “ Değerli konuklar Türkiye Yardım Sevenler Derneği’nin 91. Kuruluş yıldönümü kutlamamıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Bu özel günümüzde bizimle birlikte olan Gölcük Kaymakamımız Mustafa Altıntaş’ın eşi Funda Altıntaş ve  Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’in eşi Feriha Ellibeş başta olmak üzere bugün bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bugün bizimle beraber olmayı çok isteyen Fahri Başkanımız Gülser Erhan Hanımefendiye ve birlikte hareket ettiğim çok değerli yol arkadaşlarıma, Yönetim Kurulu Üyelerime de huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. İyi eğlenceler diliyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —