Tarih: 22.02.2022 14:26

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şubesi 94. YILDÖNÜMÜNÜ COŞKUYLA KUTLADI

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şubesi

94. YILDÖNÜMÜNÜ COŞKUYLA KUTLADI

 Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şubesi 94. Kuruluş Yıldönümlerini İzmit Marina’da bulunan Kıyıcı Kardeşler Balık Teknesinde düzenledikleri etkinlik ile coşkuyla kutladılar.

Ellerinde Türk bayrakları dillerinde marşlar eksik olmadı

1. Dünya Savaşı sonrasında Atatürk’ün talimatıyla kurulan ve ismini Atatürk’ün verdiği Türkiye’nin en eski yardım derneği olan Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şubesi 94. Yıl dönümlerini coşkuyla kutladılar. İzmit Marina’da bulunan Kıyıcı Kardeşler Balık Teknesinde düzenlenen kutlama yemeği oldukça eğlenceli geçerken katılımcıların ellerinden Türk bayrakları dillerinden marşlar hiç eksik olmadı.

Katılım göstererek destekte bulundular

94. kuruluş yıl dönümü yemeğine Dernek yönetimi ve üyelerinin yanı sıra  Gölcük Eski Belediye Başkanı İsmail Barış’ın eşi Melek Barış,  ADD Gölcük Şubesi Kadın Komisyonu Başkanı Ayşe Çelik’te katılım göstererek destekte bulundular.  Oldukça eğlenceli geçen kutlama yemeğinde yemek sonrasında çekilişler yapıldı ve talihlilere hediyeleri verildi.

“Derneğimiz 1. Dünya Savaşı kurulan bir dernek”

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şube Başkanı Güler Karataş’ın rahatsızlı nedeniyle katılamadığı 94. Yıl dönümü kutlama yemeğini Dernek yönetiminden Gelir Kolu Başkanı Rahime Özcan ev sahipliği yaptı. Kutlama yemeği öncesi bir konuşma Kolu Başkanı Rahime Özcan, tüm katılımcılara etkinliklerine katıldıkları ve derneklerine destek oldukları için teşekkür etti. Derneklerinin 1. Dünya Savaşı sonrasında dul kalan kadınlara destek olunması amacıyla Atatürk’ün talimatıyla kurulduğunu ve derneğin ismini Atatürk tarafından verildiğini ifade ederek, dernekleri olarak yaptıkları çalışmaları ve faaliyetleri hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı.  Konuşmaların ardından tüm davetliler ellerinde Türk Bayrakları ile gönüllerince eğlendiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —