Tarih: 14.02.2024 14:59

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şubesi Yönetiminden DİŞ HEKİMİ DERYA GEDİK’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şubesi Yönetiminden

DİŞ HEKİMİ DERYA GEDİK’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şube Başkanı Güler Karataş ve Yönetimi derneklerine her zaman Maddi ve manevi destekte bulunan Diş Hekimi Derya Gedik’i Muayenehanesinde ziyaret ederek plaket takdim ettiler.

Dernek yönetimi eşlik etti

Diş Hekimi Derya Gedik’e gerçekleştirdiği ziyarette Dernek Başkanı Güler Karataş’a dernek yönetiminden Tülin Erhan, Ebru Yazar, Rahime Özcan, Dilek Aydın ve Nezaket Iğdı eşlik etti.

Başkan Karataş teşekkür etti

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şube Başkanı Güler Karataş gerçekleştirdikleri ziyaret konusunda yaptığı açıklamada, “Derneğimiz üyelerinden Zarif hanımefendi Diş Hekimi Derya Gedik Hanımefendinin maddi ve manevi yanımızda olup bize her konuda desteklerini esirgemediği için Türkiye Yardım Sevenler Derneği Yönetim Kurulu olarak ziyaret edip bir plaketle teşekkürlerimiz sunduk. Kendisi her zaman bizim yanımızda olduğu için çok mutluyuz. Bugünde gerçekleştirdiğimiz ziyaret ile bir kez daha kendisine teşekkür ettik. ” dedi.

Gedik, “Maddi ve manevi olarak her zaman yanınızda olmaya devam edeceğim”

Diş Hekimi Derya Gedik, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Gölcük Şube Başkanı Güler Karataş ve Yönetiminin nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ederek maddi ve manevi her zaman yanlarında olmaya devam edeceğini ifade etti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —