Tarih: 21.01.2022 13:00

Türkiye Yardımsevenler Derneği Gölcük Şubesi kongresini gerçekleştirdi GÜLER KARATAŞ GÜVEN TAZELEDİ

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Yardımsevenler Derneği Gölcük Şubesi kongresini gerçekleştirdi

GÜLER KARATAŞ GÜVEN TAZELEDİ

Türkiye Yardımsevenler Derneği Gölcük Şubesi olağan kongresini geçtiğimiz gün Dernek binasında gerçekleştirdi. Tek liste olarak gerçekleştirilen kongrede Mevcut Başkan Güler Karataş yeniden başkan seçilere güven tazeledi.

Dernek binasında gerçekleşti

Türkiye Yardımsevenler Derneği Gölcük Şubesi Adnan Menderes Bulvarı Karataş Apt. No:6 Da:1 adresinde bulunan dernek binasında olağan kongrelerini gerçekleştirdi. Kongrede mevcut Başkan Güler Karataş tek aday olurken, tüm üyelerin oyu ile yeniden başkan seçildi.

Divan Başkanlığını Bahattin Yazıcıoğlu oldu

Türkiye Yardımsevenler Derneği Gölcük Şubesi’nin olağan Kongresinde Divan Başkanlığını Bahattin Yazıcıoğlu Katip Üyeliğini ise İzzettin Karataş ve Selman Şerit yaptı. Bir dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan olağan Kongrede yönetim, denetim, faaliyet  ve mali Bilanço raporları okundu ve ibra edildi.   

“Pandemi birçok faaliyetimizi gerçekleştirmemizi etkiledi”

Raporların ibra edilmesinin ardından seçime geçildi ve mevcut Başkan Güler Karataş tüm üyelerin oyunu alarak yeniden başkan seçildi. Seçim sonrası teşekkür konuşması yapan Türkiye Yardımsevenler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Güler Karataş, “ Her iki yılda bir gerçekleştirdiğimiz olağan kongremizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Yeniden beni başkanlık görevine seçen tüm üyelerime çok teşekkür ediyorum.  Malumumuz 2 yıla yakındır içinde bulunduğumuz pandemi nedeniyle birçok faaliyetimizi gerçekleştiremediğimiz halde 2021 yılı içinde güzel projelere imza attık. Birçok ihtiyaç sahibi aileye el uzattık ve öğrencilerimize burs verdik. 2022 yılında da bu yardımlarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

“94. yıl dönümümüzü en güzel şekilde kutlayacağız”

 Sözlerine devam eden Başkan Karataş, “ Bilindiği gibi 19 Şubat derneğimizin 94. Kuruluş yıldönümü. Türkiye Yardımsevenler Derneği Gölcük Şubesi olarak derneğimizin 94. Kuruluş yıldönümünü en güzel şekilde kutlayacağız. Şu anda kutlama yapacağımız yer tam kesin olmamakla birlikte katılımın yoğun olması halinde deneğimize ve adımıza yakışır bir şekilde kutlamamızı yapacağız” dedi.

Türkiye Yardımsevenler Derneği Gölcük Şubesi’ Yönetim listesi

Baükan Güler Karataş, Tülin Erhan, Ebru yazar, Sema Şeran, Kamile Şenyıldız, Nigar Albayrak, Rahime Özcan, Necla Bozdağ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —