Tarih: 18.06.2019 14:10

Türkmen ve Yönetimi, huzurevi sakinleri ile bir araya geldi

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Huzurevi Yaşatma ve Destekleme Derneği Başkanı Saime Türkmen ve Yönetimi, 16 Haziran Babalar Günü dolayısıyla huzurevi sakinlerini Sapanca’da bulunan Cansu Alabalık’ta ağırladı.

Başkan Türkmen erkek huzurevi sakinlerine hediyelerini verdi

Gerçekleştirdikleri etkinlik ve çalışmalarıyla huzurevi sakinlerini yanında olduklarını hissettiren Gölcük Huzurevi Destekleme ve Yaşatma Derneği geçtiğimiz Pazar günü Babalar Günü dolayısıyla Sapanca’daki Cansu Alabalık’ta huzurevi sakinleri ile bir araya geldi. Oldukça keyifli ve samimi geçen buluşmada erkek huzurevi sakinlerine Başkan Türkmen tarafından hediyeleri verildi.

Türkmen, “Büyüklerimizin yanında olup, onları mutlu etmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız”

Gölcük Huzurevi Yaşatma ve Destekleme Derneği Başkanı Saime Türkmen sonrasında yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Huzurevi sakinlerimiz ile bugün 16 Haziran Babalar Günü dolayısıyla bir araya geldik. Her zaman huzurevi sakinlerimizi mutlu etmek ve yanlarında olmaya çalışıyoruz. Huzurevi sakinlerimizin mutlulukları her şeyden önemli. Büyüklerimizin yanında olup, onları mutlu etmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bizlere bu konuda destek veren bütün dernek üyelerime ve hayırsever dostlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —