Tarih: 13.05.2019 13:46

Türkmen ve Yönetimi huzurevi sakinleri ile iftarda bir araya geldi

Facebook Twitter Linked-in

Türkmen ve Yönetimi huzurevi sakinleri ile iftarda bir araya geldi

Gölcük Huzurevi Yaşatma ve Destekleme Derneği Başkanı Saime Türkmen ve Yönetimi, Ramazan ayında da Huzurevi Sakinlerinin yüzünü güldürerek, Huzurevi sakinlerini İftar Programında ağırladı. Yazlık Ilıca Restaurant’ta gerçekleştirilen programda ayrıca Huzurevi Sakinlerinin Anneler Günü kutlandı.

Bayan huzurevi sakinlerine Anneler Günü hediyeleri verildi

Gerçekleştirdikleri etkinlik ve çalışmalarıyla huzurevi sakinlerini yanında olduklarını hissettiren Gölcük Huzurevi Destekleme ve Yaşatma Derneği geçtiğimiz 10 Mayıs Cuma günü huzurevi sakinleri ile birlikte Yazlık Ilıca’da iftar programında bir araya geldi. Oldukça keyifli ve samimi geçen iftar yemeği sonrasında Anneler Günü münasebetiyle bayan huzurevi sakinlerine hediyeleri Gölcük Huzurevi Destekleme ve Yaşatma Derneği Yönetimi tarafından verildi.

Türkmen, “Onları mutlu etmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız”

Gölcük Huzurevi Yaşatma ve Destekleme Derneği Başkanı Saime Türkmen gezi sonrasında yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Huzurevi sakinlerimiz ile bugün iftar programında bir araya geldik. Her zaman huzurevi sakinlerimizi mutlu etmek ve yanlarında olmaya çalışıyoruz. Huzurevi sakinlerimizin mutlulukları her şeyden önemli. Büyüklerimizin yanında olup, onları mutlu etmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bizlere bu konuda destek veren bütün dernek üyelerime ve hayırsever dostlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —