Tarih: 12.12.2019 12:59

Türkmen ve Yönetimi Huzurevi Sakinlerini Değirmendere’de ağırladı BÜYÜKLERİNİN DUALARINI ALDILAR

Facebook Twitter Linked-in

Türkmen ve Yönetimi Huzurevi Sakinlerini Değirmendere’de ağırladı

BÜYÜKLERİNİN DUALARINI ALDILAR

Gölcük Huzurevi Destekleme ve Yaşatma Derneği Başkanı Saime Türkmen ve Yönetimi dün Huzurevi Sakinlerini Değirmendere’de bulunan Nadide Restaurant’a götürerek, öğle yemeğinde ağırladı. Huzurevi Sakinleri kendilerini çok iyi ağırlayan ve her zaman yüzlerini güldüren Başkan Saime Türkmen ve Yönetimine teşekkür etti.

Huzurevi Sakinlerinin yüzünü güldürdüler

Gölcük Huzurevi Destekleme ve Yaşatma Derneği Huzurevi Sakinlerinin yüzünü güldürmeye, büyüklerimizi mutlu etmeye devam ediyor. Derneklerinin kurulduğu günden bugüne birçok etkinliği ile Huzurevi Sakinlerinin yüzünü güldüren Dernek Başkanı Saime Türkmen ve Yönetimi dün Huzurevi Sakinlerini Değirmendere Sahili’nde bulunan Nadide Restaurant’ta ağırladı. Burada öğle yemeklerini yiyen Huzurevi  Sakinleri eşsiz sahil ve deniz manzarası eşliğinde güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar. Huzurevi Sakinleri her zaman yanlarında olan Başkan Türkmen ve Yönetimine teşekkür ederken, hayır dualarını etmeyi de ihmal etmedi.

Türkmen, ‘Büyüklerimiz bizim için çok değerli’

Dernek Başkanı Saime Türkmen, ‘Bugün Huzurevi’nde kalan ve bizim için çok değerli olan büyüklerimizle burada bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu güzel manzara eşliğinde öğle yemeğimizi yedik ve büyüklerimizin yüzlerini güldürmeye vesile olduk. Bizler bunun için çok mutluyuz. Büyüklerimiz bizim için çok değerli. Bizler her zaman büyüklerimizin yanında olacağız’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —