Tarih: 25.03.2020 12:06

Tuvalet kapandı esnaf zor durumda kaldı

Facebook Twitter Linked-in

Corona Virüsü tedbirleri kapsamında kapatılan Tevfik Hoca Camii’nin altındaki tuvalet çevredeki esnafı zor durumda bıraktı. 

İlçemizin en büyük Camilerinden olan Tevfik Hoca Camii’nin alt tarafında bulunan  tuvalet, Corona Virüs tedbirleri kapsamında kapatılınca çevredeki esnaf zor durumda kaldı.

“Önce temizlik diyorlar ama insanları mağdur ediyorlar”

Her gün kullandığı tuvaletin kapatılmasından dolayı mağdur olduğun ifade eden Büfeci Muzaffer Gönan ve İsmail Sargın tuvaletin kontrollü bir şekilde açılması gerektiğini ifade ettiler. Konu hakkında açıklama yapan Gönan ve Sargın, “ Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüsünü önlemek için en önemli olan şeyin temizlik olduğunu söylüyorlar. Bu nedenle de tuvaletin açık olması gerekirken kapalı olması çok garip. En önemli şey temizlik ise bu tuvaletin açık olması gerekiyor ama kapalı. Cami kapalı diye tuvaletin kapalı olması çok yanlış. Ben her gün bu tuvaleti kullanıyordum ve elimi yıkıyordum. Benim gibi diğer esnaf arkadaşlar da bu tuvaleti kullanıyordu. Sabahtan beri belki 30 kişi geri döndü. Nereye gidecek bu kadar insan, nerede görecekler ihtiyaçlarını? Hani temizlik çok önemliydi. Bu kadar insan mağdur oldu. Önce temizlik diyorlar ama insanları mağdur ediyorlar” diyerek sitemlerini dile getirdiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —