Tarih: 27.08.2024 17:28

U-12 yaş grubu Minikler Futbol Turnuvası sona erdi 8 TAKIM KIYASIYA MÜCADELE ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Sporcuların aileleri de maçları takip etti 

Değirmenderespor’un organize ettiği U-12 yaş grubu sporcularının yer aldığı turnuvada 8 takım vardı. Ev sahibi Değirmenderespor’un haricinde Kocaelispor, Maltaspor, Pendikspor, 54 FK Sakarya, Yeni Kocaelispor, Kartepe Fatih Sultan Mehmet SK ve Hisareynspor takımları katıldı. Bir günde tamamlayan, takımların tek devre 25’er dakika mücadele ettiği maçlar çok keyifli geçti. 

Başkan Sezer, Turnuvayı yakından takip etti

U-12 yaş grubu Minikler Futbol Turnuvası’nı Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Uzuner ve Samed Sırma ile birlikte takip etti. Başkan Sezer turnuva öncesi futbolcularla tek tek selamlaşarak turnuvada başarılar diledi. Turnuva da sporcuların aileleri de maçları takip etti.

Turnuvanın şampiyon Kocaelispor oldu 

Değirmendere Stadı’ndaki turnuvada takımlar 4’erli iki grupta mücadele etti. Turnuvanın yarı finalinde Yeni Kocaelispor ile Kartepe Fatih Sultan Mehmet SK’ya üstünlük sağlayan Kocaelispor ile Pendikspor finale yükseldi. Yarı finalde Kocaelispor, Kartepe Fatih Sultan Mehmet SK’yı 2-0, Pendikspor da Yeni Kocaelispor’u 2-1 yendi. Finalde Kocaelispor, Pendikspor’a 2-0 üstünlük sağladı ve turnuvanın şampiyon oldu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —