Tarih: 11.04.2019 11:27

U-19’larda Play-Off yarı final maçı cumartesi günü oynanacak

Facebook Twitter Linked-in

U-19’larda Play-Off yarı final maçı cumartesi günü oynanacak

1.Küme U-19’larda ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek son takımın belirleneceği Play-Off maçları cumartesi günü oynanacak.

Hisareynspor ile Gölcük Şirinköyspor, Kavaklı Stadı’nda 18:30’da karşılaşacak. Play-Off’un diğer bir maçında ise Dilovası Belediye ile İzmit FK, Derince Stadı’nda 17:00’de başlayacak maçta finale çıkmak için ter dökecek.

 Final maçı salı günü oynanacak

U-19 Ligi’nde 4 grupta ilk sıraya alacak takımlar ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek. Bu takımlar Kullarspor, Belediye Derince, Sultan Orhan ve Kartepe Belediyespor oldu. Play-Off’tan da bir takım daha bu sevinci yaşayacak. 4 grubun ikincilerinin çekişeceği Play-Off eşleşmeleri de belli oldu. A Grubu’nu ikinci bitiren Hisareynspor, C Grubu’nun ikincisi Şirinköyspor ile eşleşti. B Grubu’nun ikincisi İzmit FK ise Gebze takımlarının yer aldığı, D Grubu’nu ikinci sırada bitiren Dilovası Belediyespor ile eşleşti. Cumartesi günü oynanacak maçlarda rakiplerine üstünlük sağlayan takımlar salı günü final maçında M.Ali Kağıtçı Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Bu maçı kazanacak takım ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek.




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —