Tarih: 18.01.2024 14:04

Üç Aylarda önemli günleri sizin için değerlendirdik KANDİL VE ÖNEMLİ GÜNLER HABERİMİZDE

Facebook Twitter Linked-in

Üç Aylarda önemli günleri sizin için değerlendirdik

KANDİL VE ÖNEMLİ GÜNLER HABERİMİZDE

İçinde bulunduğumuz Üç Aylarda idrak edeceğimiz Kandil Geceleri hangi tarihlerde olacak? On Bir Ayın Sultanı Ramazan Ayı ne zaman başlayacak? Üç Aylarda idrak edeceğimiz önemli günleri haberimizde bulabilirsiniz.

11 Ocak 2024 Perşembe günü Regaip Kandilini idrak ederek, 12 Ocak’ta Üç Aylar başladı. 6 Şubat 2024 Salı günü Mirac Kandilimizi kutlayacağız. Aynı ayın 24’ünde ise Berat Gecesini idrak edeceğiz. İdrak edeceğimiz her bir kandil gecesi bizi Ramazan ayımıza bir adım daha yaklaştıracak.

Ramazan ayı ne zaman?

24 Şubat Cumartesi akşamı idrak edeceğimiz Berat Kandili ile birlikte Ramazan ayı için geri sayıma geçeceğiz. Ramazan ayı 11 Mart 2024 Pazartesi günü başlayacak. Kocaeli’de ilk oruçlar 19.09’da açılacak. 5 Nisan Cuma günü ise Kadir Gecemize ulaşmanın sevincini yaşayacağız. Ramazan Bayramı heyecanı yaşayacağımız Arefe günü ise 5 Nisan 2024 Salı günü olacak. 10 Nisan 2024 Çarşamba günü Ramazan Bayramımızı büyük bir mutlulukla ve heyecanla kutlayacağız. Yüce Allah tüm Okurlarımızı bu güzel ve kutlu günlere ulaştırmayı nasip etsin.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —