Tarih: 30.08.2018 13:43

Üç muhtar adayından anlamlı ziyaretler TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİLER

Facebook Twitter Linked-in

Üç muhtar adayından anlamlı ziyaretler

TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİLER

2019 Mart ayında gerçekleşecek olan muhtarlık seçimleri öncesi Kavaklı Mahallesi Muhtar Adayı Hamit Ateş, Şehitler Mahallesi Muhtar Adayı Nurdoğan İnci, Piyalepaşa Muhtar Adayı Yaşar Saral Sivil seçim çalışmalarını devam ettiriyorlar. Üç muhtar adayı ziyaretlerinde Türk Bayrağı hediye ederek büyük taktir topluyorlar.

Hedef seçimleri kazanmak

Geçtiğimiz günlerde Memurlar Sendikası (SİME-SEN) Kocaeli Şube Başkanı Sevindik Saral ve ekibi ile Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız’ı makamlarında  hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ve Türk Bayrağı hediye eden Kavaklı Mahallesi Muhtar Adayı Hamit Ateş, Şehitler Mahallesi Muhtar Adayı Nurdoğan İnci, Piyalepaşa Muhtar Adayı Yaşar Saral Sivil 2019 Mart Ayında gerçekleşecek olan muhtarlık seçimlerinde muhtar seçilebilmeleri için destek istediler.

Mahalle sakinlerinden destek bekliyorlar

2019 Mart ayında gerçekleştirilmesi planlanan seçim öncesi çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiren muhtar adayları Hamit Ateş, Nurdoğan İnci ve Yaşar Saral  seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettikleri kişilere Türk Bayrağı’da hediye etmeyi ihmal etmiyorlar.  Seçim öncesinde mahalle esnaflarını sık sık ziyeret eden adaylar ayrıca sendika ve dernekleride ziyaret ederek seçim çalışmalarını daha geniş kapsamlı sürdüren muhtar adayları, mahalle sakinlerinden destek beklediklerini ifade ettiler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —