Tarih: 16.09.2018 12:03

Üç muhtar adayından Sevindik Saral’a ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Üç muhtar adayından Sevindik Saral’a ziyaret

Sivil Memurlar Sendikası( SİME-SEN) Kocaeli Şube Başkanı Sevindik Saral’ı Gölcük Merkez Mahallesi Muhtarı Melahat Gökdeniz, Şehitler Mahallesi Muhtarı Sevim Kanat ve Yeni Mahalle Muhtarı Sayit Turgut hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak 2019 Mart seçimlerinde destek istediler.

Sendika üyelerinden destek istediler

2019 yılı Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerde gerçekleşecek olan muhtarlık seçimleri öncesi mahalle muhtarları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Gölcük Merkez Mahallesi Muhtarı Melahat Gökdeniz, Şehitler Mahallesi Muhtarı Sevim Kanat ve Yeni Mahalle Muhtarı Sayit Turgut geçtiğimiz gün gerçekleştirdikleri genel kurul ile yeniden başkan seçilen SİME-SEN Kocaeli Şubesi Başkanı Sevindik Saral’ı ziyaret ederek 2019 Mart seçimlerinde destek istediklerini ifade ettiler. İlçemizin en aktif sendikalarından olan SİME-SEN Kocaeli Şube olarak sendika üyesi olan mahalle sakinlerinin desteklerini bekledikleri ifade eden Muhtar adayları Melahat Gökdeniz, Sevim Kanat ve Sayit Turgut, SİME-SEN Kocaeli Şubesi Başkanı Sevindik Saral aracılığıyla sendika üyelerinden destek beklediklerini belirttiler.

Başarılar diledi

SİME-SEN Kocaeli Şubesi Başkanı Sevindik Saral,  Gölcük Merkez Mahallesi Muhtarı Melahat Gökdeniz, Şehitler Mahallesi Muhtarı Sevim Kanat ve Yeni Mahalle Muhtarı Sayit Turgut’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek seçimlerde başarılar diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —